Tak co,kdo paříte tuhle pecku?Já už to smažím skoro dva tejdny a fakt mám docela problém s tím nějak jinak normálně fungovat! Celkově je ta hra naprosto perfektně udělaná.
Kde sou ty casy Falloutu 1 a 2 ... jeste sem tohle nehral ale pripada mi ze z toho udelali uplne neco jineho nez byla puvodni hra bohuzel....nejak si nemuzu pomoct ale pripomina mi to stalkera
WWW.CHEVRON-RACING.COM - Tuningové a náhradní díly - velkoobchod, maloobchod, e-shop.
patt- píše:moja gf8800gt to uz dako nestiha takze ide fuc a dojde niaka pecka ... cize potom si to rad zahram ked bude cas + gta4
Gf 8800gt nestíhá? Proboha já jí mam taky, procesor ještě z druhohor P4 3,0ghz a automaticky si to nastavilo plný detaily a jde to naprosto plynule bez jedinýho náznaku sekání....... Ti ta píča na kapotě zatemnila mozek, ne?
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
patt- píše:moja gf8800gt to uz dako nestiha takze ide fuc a dojde niaka pecka ... cize potom si to rad zahram ked bude cas + gta4
Gf 8800gt nestíhá? Proboha já jí mam taky, procesor ještě z druhohor P4 3,0ghz a automaticky si to nastavilo plný detaily a jde to naprosto plynule bez jedinýho náznaku sekání....... Ti ta píča na kapotě zatemnila mozek, ne?
je to mozne dost asy v tom valute na zaciatku to islo na plne ale ked som vysiel von tak BUM sek sek sek nevim v com moze byt chyba mozno nekde inde... ostatok mam AMD Athlon64 X2 5000+(2.6ghz) a 2gb ram @ 800mhz
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz
Ritchma píše:Já mam starej prescott 3,0ghz, 4gb ramek, 8800gt a jde to pořád naplno kdekoliv i když jsem obklopen hajzlama....... Grafikou to zaručeně nebude......
mozno 2gb ram je uz malo vazne nevim... ale grafu chcem tak ci tak novu lebo na gta4 je to uz malo
teraz to mam na najnizsie detaily x 1024x768 a ide to pekne plynulo ale neni to proste ono ked to neni na 1280x1024 x full detaily ...
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz
Ritchma píše:Já mam starej prescott 3,0ghz, 4gb ramek, 8800gt a jde to pořád naplno kdekoliv i když jsem obklopen hajzlama....... Grafikou to zaručeně nebude......
mozno 2gb ram je uz malo vazne nevim... ale grafu chcem tak ci tak novu lebo na gta4 je to uz malo
teraz to mam na najnizsie detaily x 1024x768 a ide to pekne plynulo ale neni to proste ono ked to neni na 1280x1024 x full detaily ...
Hovno je málo, mě to běží na 1680x1050 plynule. Chybu bych hledal jinde.......
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form