gps problem s TT...a viditelnosti modulu

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
biker

gps problem s TT...a viditelnosti modulu

Příspěvek od biker »

mam pujcenej modul na vyzkouseni s moji e50 probehne parovani v pohode,ale e50 ma v sobe zakladni gps programky jako urceni polohy a takhle jneze to naprosto nefakci napise mi to ze neni zadnej modul.... tak kouknu na stav"satelitu" a tam to hazi cisla(buh vi co to je....ale kdyz to vubec hazi tak to nejaky prijem ma,aspon si to myslim)........na TT existuje hafo map a maj fungovat vsechyn a to me nefunguju existuje jedna mapa cr sk hu pl pro starsi verze a pro novejsi bla bla a kazda ma jinou narocnost an pamet a ja mam kua furt v telefounu 128 protoze tyhle dem. karty nejsou v nicem (vim ze mikro sd je vlasten soucast pak velky SD) a moje prosba je jestli nekdo nevi o nejake aplikaci bud pro symbian s60 3rd tedy 9.1 nebo v jave ktery by bez podpory pripojeni k wapu/netu dokazal merit alepon rychlost chtel bych se priblizne zas podivat jak mi keca tacho na novejch kolech kdyz uz nic jinak 8)
faj na dostacujici byl smartcomgps jenze ten je pouze na starsi symbiany :(

Lukáš
Kontaktovat uživatele:

Re: gps problem s TT...a viditelnosti modulu

Příspěvek od Lukáš »

Ahoj. Já používám N70tku + GPS modul a také mi občas z ničho nic při navigovaní vypadne signál,ale pak třeba po minutě znovu naskočí.. nevím proč se to dějě a nikdo mi to nevysvětlil.. jinak na zjištění rychlosti je dobrá aplikace blue sky GPS ... měří to max rrychlost,průměr,....
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy... :alien:

biker

Příspěvek od biker »

aaaaaaaaaa vyborne jdu hledati 8) ted jen jestli to je pro 3rd :(

biker

Příspěvek od biker »

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Já mám taky tomtom a N70. Teď používám PDA a TomTom 6.3
Na PDA už je to o něco lepší.

Ale co se týče symbiana tak tam jsem měl a mám TT 5. Používám GPS modul nokia LD3W s 20 kanály a je fakt že občas to opravdu vypadne. Hlavně to má občas problém najít signál

Ale tohle mi dělá i na PDA kde to jede na WM5. Normálně vidím že mi to našlo třeba 6 -8 satelitů, ale pořád jsou šedivý a jako neaktivní i když mají signál skoro plnej. Než v nabídce zmodraj a stanou se aktivní tak občas musím resetnout PDA nebo čidlo. Někdy je to taky problém mopdrozubu.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Lukáš píše:Ahoj. Já používám N70tku + GPS modul a také mi občas z ničho nic při navigovaní vypadne signál,ale pak třeba po minutě znovu naskočí.. nevím proč se to dějě a nikdo mi to nevysvětlil.. jinak na zjištění rychlosti je dobrá aplikace blue sky GPS ... měří to max rrychlost,průměr,....
Neměl bys tenhle soft pro WM5?
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

biker

Příspěvek od biker »

tak nci ten vlk chce taky pripojeni :(

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“