Foťák v mobilu je na prd, stejně si na něj každou chvíli sednu, nebo mi někde upadne (ten telefon), na focení mam foťák, na připojení na net ADSL atd. atd.
Klasik píše:Foťák v mobilu je na prd, stejně si na něj každou chvíli sednu, nebo mi někde upadne (ten telefon), na focení mam foťák, na připojení na net ADSL atd. atd.
a na připojení mám WIFI
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Také to neřeším se svou 4 ( nebo 5? ) let starou N8910i.. sem spokojenej, má to blatoucha, GPRS,kalendář a více nepotřebuju..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
zaltá moje 6310i, i když je fakt, že už by to chtělo taky změnu. Jinak V3 jsem měl asi 2 týdnu a maximálně spokojený, je to o zvyku. Vždycky jsem měl Nokii, ale ty poslední už nejsou co to bývalo, asi bych šel taky do té SE K750.
iwi píše:zaltá moje 6310i, i když je fakt, že už by to chtělo taky změnu. Jinak V3 jsem měl asi 2 týdnu a maximálně spokojený, je to o zvyku. Vždycky jsem měl Nokii, ale ty poslední už nejsou co to bývalo, asi bych šel taky do té SE K750.
taky tak N6310i nej telefon.Uplna spokojenost.Strasne dobry zvuk a vykon baterie
do 15ti? No tak to si můžeš už vybírat docela dost Co já si pamatuju, tak nejdražší co sem si koupil byla NK7110 v tý době za 14k a už v životě bych si tak drahej mobil nekoupil, páč už mam rozum
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
Necetl jsem to tu, ale mlady jsem ted koupil 6230 a je to prijemnej mobil... Nicmene je to porad jen hloupej mobil... Mam 6600 a jsem maximalne spokojenej... Symbian je proste spicka spicek... Vystridal jsem mraky mobilu... Akorat mam dilema jakej "mobil" si vybrat priste... Chci P910+, ale co jsem mel kdysi P800 (sel jsem po nem jakou dobu) a vydrzel mi tyden... Pokud jsi borec (:lol:) tak doporucuju Symbian / v horsim pripade Windows mobile, ale jestli chces normalni trubku mobila a nejde ti o kopec funkci a pohodu tak bud SE700/750 anebo 6230/6230i.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tak sem se rozhodl pro Nokii N90. pekny tvar,a sem zvykly na ovladani u nokie,ma taky mp3,2mpix fotak,umi UMTS,a dalsi picoviny az bude doma tak ukazu (bude az za dva tydny asi jeste udelam jeden kseft) a pak by mel byt doma.
edit : tak to je N70 ne N90
Naposledy upravil(a) Tom_ dne 28 říj 2005 20:55, celkem upraveno 1 x.
octaviaTDi píše:tak sem se rozhodl pro Nokii N90. pekny tvar,a sem zvykly na ovladani u nokie,ma taky mp3,2mpix fotak,umi UMTS,a dalsi picoviny az bude doma tak ukazu (bude az za dva tydny asi jeste udelam jeden kseft) a pak by mel byt doma.
Ty voe si radsi pridej na naky auto ne? 19k za mobil...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
za 15 000 auto nekoupim.stejne v mem veku mi staci v tom v cem jezdim (zatim) az budu trosku starsi a bude i nejaka prace tak to uz bude neco jinyho.Stejne bych nemel jak platit vsechny pojisteny,atd...