Jakej notebook byste vzali do téhle ceny?
Je to pro ségru. Takže jenom na internet a aby trošku vypadal.
Ještě jsem přemejšlel, že bych k němu dokoupil 2 GB RAM.
Třeba tohle?
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g575-d289257.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaký notebook do 8000 Kč?
Moderátor: Rudi
Jaký notebook do 8000 Kč?
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Re: Jaký notebook do 8000 Kč?
zadnej rychlík to neni, ale na internet bohate postaci. Ale tento co jsi poslal je bez operačního systému, na to pozor.
možná i film se na to nebude trhat
systém se sežene za dágo 

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Zase se nedělejte.
Mám 4 roky starej Asus X51L a šlape jak hodinky

Mám 4 roky starej Asus X51L a šlape jak hodinky

Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
nelíbil by se sestře spíše tablet? taky fajn věcička... 

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Nevím. Nemám s ním zkušenosti, tak nemůžu radit. Ale z doslechu vim, že to je prej pomalý.
Povídej...
Povídej...
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
jo to já nevím jen když jsem to zkoušel v obchodě tak to běhalo v pohodě a přišlo mi to jako fajn věc tak mě to napadlo... bejt to na mě tak si nekoupím ani jedno jsem skalní fanoušek stolních počítačů tam je výkon v pravým slova smyslu