pripadne SHIFT + kliknutiPernick píše: jen mi nejde a v nastavení jsem nenašel otevření odkazu do nové záložky pouze přetažením, ale musím klinout pravým a otevřít v novém listu (panelu) což mně trošku vadí
Jaký prohlížeč?
Moderátor: Rudi
Re: Jaký prohlížeč?
Live4Ride Syndicate
vzdyt si staci precist dokumentaci, pripadne vygooglit opera mouse gestures. pro me, krom mouse gestures, jedinecna klavesa "." potom zadat, co na strance hledam a pomoci F3 next.JonnY píše:toto je jedna z veci ktora ma na opere serie.PachezZ píše:pernick - macknenad odkazem pravy tlacitko, sjedes dolu, nahoru , pustis = otevre odkaz v novy zalozce na pozadi
robim s nou dlhe roky, myslim ze som celkom pokrocilejsi user, ale toto som netusil.....
Taby, mouse gestures, simple e-mail klient, speed dial etc. Myslenky, ktere byly jako prvni v Opere.
Live4Ride Syndicate
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dřív Opera, ale nešel mi internet banking, tak ted liška a spokojenost 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
pockaj ty si cital dokumentaciu? to je ako citat manualSly píše:vzdyt si staci precist dokumentaci, pripadne vygooglit opera mouse gestures. pro me, krom mouse gestures, jedinecna klavesa "." potom zadat, co na strance hledam a pomoci F3 next.
Taby, mouse gestures, simple e-mail klient, speed dial etc. Myslenky, ktere byly jako prvni v Opere.

mouse gestures pouzivam uz tak strasne dlho ze si nejsom isty ci v dobe ked som zacinal nejaka dokumentacia k nim bola
vtedy stacilo (gestures) back, forward, new tab, close tab a vsetci internet exploreristi padali na prdel

Bohuzel pracovni deformace. Bez dokumentace to casto nejde. V tomto pripade rozumej spise wiki pages.JonnY píše:pockaj ty si cital dokumentaciu? to je ako citat manualSly píše:vzdyt si staci precist dokumentaci, pripadne vygooglit opera mouse gestures. pro me, krom mouse gestures, jedinecna klavesa "." potom zadat, co na strance hledam a pomoci F3 next.
Taby, mouse gestures, simple e-mail klient, speed dial etc. Myslenky, ktere byly jako prvni v Opere.![]()
mouse gestures pouzivam uz tak strasne dlho ze si nejsom isty ci v dobe ked som zacinal nejaka dokumentacia k nim bola
vtedy stacilo (gestures) back, forward, new tab, close tab a vsetci internet exploreristi padali na prdel
Nicmene dokumentace neni ani tak manual, jako spis zdokumentovane featury, na ktere beznym pouzivanim prijdes jen velmi tezce.
Live4Ride Syndicate