ZA kolik PDA
Moderátor: Rudi
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ZA kolik PDA
Mám dotaz, jelikož se tady v tom absolutně neorientuju. táta si kopil p 910i a zbylo nám tady pdačko. je to FS Pocket loox 600. je to komplet v krabici, s novym koženym pozdrem asi za litr. může mi někdo ří¨ct orintační cenu za kolik by se to dalo prodat? díky.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZA kolik PDA
ja prodal Acer N30 nebo N20.. uz jsi nepamatuju cislo..
stal kolem 10tis.. byl starej asi mesic.. a nikde to nechteli... nakonec jsem objevil jeden bazar a daly mi za to kolem 2tis
stal kolem 10tis.. byl starej asi mesic.. a nikde to nechteli... nakonec jsem objevil jeden bazar a daly mi za to kolem 2tis
Passat B5.5 TDI 96kw
a to se vyplatíqwer píše:ja prodal Acer N30 nebo N20.. uz jsi nepamatuju cislo..

..a nebo jsi potřeboval mít peníze do 30ti minut

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Fabos píše:Mám dotaz, jelikož se tady v tom absolutně neorientuju. táta si kopil p 910i a zbylo nám tady pdačko. je to FS Pocket loox 600. je to komplet v krabici, s novym koženym pozdrem asi za litr. může mi někdo ří¨ct orintační cenu za kolik by se to dalo prodat? díky.
Uz je to vykopavka.Novej se sezene okolo 8000kc.Prodej max. za pulku a to kdo vi jestli

Idaho:ten Acer n30 prodejnej za vic neni.Je to sracka.Za vic by ho koupil jen magor.

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Acer N30 jsem nevim jestli je sracka.. ja PDA nepouzivam.. zda se mi to zbytecnost... to radsi nakej chytrej telefon...
jo penize jsem potreboval rychle...
a kdyz ten FS Pocket loox 600 se da sehnat novej okolo 8 tis... tak bych rek ze ho prodas max za 3 tis..
v kazdym bazaru ti reknou ze PDA je v bazaru neprodejny
a kdyz ten FS Pocket loox 600 se da sehnat novej okolo 8 tis... tak bych rek ze ho prodas max za 3 tis..
Passat B5.5 TDI 96kw
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
qwer píše:Acer N30 jsem nevim jestli je sracka.. ja PDA nepouzivam.. zda se mi to zbytecnost... to radsi nakej chytrej telefon...
Ta ctyrka je strop.Samozrejme,ze na bazaru bude vykup uplne nekde jinde.Chytrej telefon se pda nevyrovna.(pamet,rychlost,displey atd.)

- qwer
- Kontaktovat uživatele:
jo s 4 treba v annonci souhlasim.. to je mozny.. ale v bazaru nikdyjaryn72 píše:qwer píše:Acer N30 jsem nevim jestli je sracka.. ja PDA nepouzivam.. zda se mi to zbytecnost... to radsi nakej chytrej telefon...
Ta ctyrka je strop.Samozrejme,ze na bazaru bude vykup uplne nekde jinde.Chytrej telefon se pda nevyrovna.(pamet,rychlost,displey atd.)

a jinak nevim jestli se nevyrovna.. mam 7710 (

Passat B5.5 TDI 96kw
no tak je magor že ho vubec kupoval novejjaryn72 píše:Fabos píše:Mám dotaz, jelikož se tady v tom absolutně neorientuju. táta si kopil p 910i a zbylo nám tady pdačko. je to FS Pocket loox 600. je to komplet v krabici, s novym koženym pozdrem asi za litr. může mi někdo ří¨ct orintační cenu za kolik by se to dalo prodat? díky.
Uz je to vykopavka.Novej se sezene okolo 8000kc.Prodej max. za pulku a to kdo vi jestli![]()
Idaho:ten Acer n30 prodejnej za vic neni.Je to sracka.Za vic by ho koupil jen magor.

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
no jo no.. se stalo..Idaho píše:no tak je magor že ho vubec kupoval novejjaryn72 píše:Fabos píše:Mám dotaz, jelikož se tady v tom absolutně neorientuju. táta si kopil p 910i a zbylo nám tady pdačko. je to FS Pocket loox 600. je to komplet v krabici, s novym koženym pozdrem asi za litr. může mi někdo ří¨ct orintační cenu za kolik by se to dalo prodat? díky.
Uz je to vykopavka.Novej se sezene okolo 8000kc.Prodej max. za pulku a to kdo vi jestli![]()
Idaho:ten Acer n30 prodejnej za vic neni.Je to sracka.Za vic by ho koupil jen magor.poku dnoivej stojí tolik co píše ( 10tis ) tak nemohl po měsíci být nepordejnej prakticky novej se zárukou z a3tis.. určo by se prodal.. jen počkat na kupce, kterej proste nechce bazarák bez záruky..

Passat B5.5 TDI 96kw
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kupovali jsem ho asi před rokem, byl potřbenj diář asi za bůra. když bude nad trojku, tak je to ok. a náhodou nevíte kde to prodat krom annonce?
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
- jaryn72
qwer píše:jo s 4 treba v annonci souhlasim.. to je mozny.. ale v bazaru nikdyjaryn72 píše:qwer píše:Acer N30 jsem nevim jestli je sracka.. ja PDA nepouzivam.. zda se mi to zbytecnost... to radsi nakej chytrej telefon...
Ta ctyrka je strop.Samozrejme,ze na bazaru bude vykup uplne nekde jinde.Chytrej telefon se pda nevyrovna.(pamet,rychlost,displey atd.)![]()
a jinak nevim jestli se nevyrovna.. mam 7710 () a myslim ze je to lepsi nez PDA.. co muzes delat na PDA co na 7710 ne?
Vzdyt nokia sama o sobe je peknej šit.Je to super spotrebka.Za ty prachy koupim velice kvalitni pda.

- jaryn72
Fabos píše:kupovali jsem ho asi před rokem, byl potřbenj diář asi za bůra. když bude nad trojku, tak je to ok. a náhodou nevíte kde to prodat krom annonce?
Zkus aukci.Tam lidi (nekteri)koupi vsechno

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
PDA Siemens Loox 600 v dobrém stavu. 400MHz, 64MB, bluetooth, SD/CF, IRDA. S orig. kolíbkou, krabicí atd. Možno přidat levně pam. kartu. Cena 3.800 Kč. Tel.: 777 910 553
loox 600, IrDA, Bluetooth, slot SD, CF karty. Max. příslušenství (2x pouzdro, 512SD Fastkarta, 128CF karta, nabíječka, kabel, kolébka, orig. velká klávesnice, 1,3Mpix foťák, sluchátka atd.), WM2003 + CZ + 3CD (GPS, hry, aplikace). Cena: 5.500 Kč
loox 600, IrDA, Bluetooth, slot SD, CF karty. Max. příslušenství (2x pouzdro, 512SD Fastkarta, 128CF karta, nabíječka, kabel, kolébka, orig. velká klávesnice, 1,3Mpix foťák, sluchátka atd.), WM2003 + CZ + 3CD (GPS, hry, aplikace). Cena: 5.500 Kč
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
K cemu wi-fi? Ty nemas doma net? 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
jj, ale do školy... nemám notebookZemi píše:K cemu wi-fi? Ty nemas doma net?

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na tohle mi staci GPRS. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
myslíš přes telefon?Zemi píše:Na tohle mi staci GPRS.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ehm telefon... Mam P910i a tam jde v pohode Opera... Jinak ano... Myslim GPRS net pres telefon (1kB = 0,06kc)... Jinak je fakt ze vubec nemam predstavu co wi-fi na PDA nabizi...Hans píše:myslíš přes telefon?Zemi píše:Na tohle mi staci GPRS.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to zadara tak chci wi-fi.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle wi-fi ma... Ze bych to zkusil...
http://mobilmania.cz/Mobilnitelefony/AR ... 7&CAI=2128
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
no u nas ve škole to je prave otevřene, protože 99% materiálů ke studiu je na netu, tak aby si mohl každý brouzdat jak potřebuje....Mirek999 píše:tak tojo to jsem nevedel ale tady treba u nas doma jsou wifi site a jsou zaheslovane jednou jse nam tam podarilo dostat a byl tam dost rychlej net a pak to zjistili a dali tam heslo

To jo,ale pokud se nebudeš mít kde připojit, tak ti to je naprd. Wi-Fi je vlastně bezdrátová síťová karta, takže pokud není síť, není netZemi píše:Tohle wi-fi ma... Ze bych to zkusil...