Koupě Notebooku - rada

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Firearms

Příspěvek od Firearms »

Hele tady plati ze musis mit stesti na kus 8) fujitsu/hp/acer/asus/toshiba/dell atd (v praci pouzivame acer/hp ( asi 2 roky, bezej treba i tri dny v kuse a bez problemu) doma mam zase "fudzase" - ptz jsem ho mel s 20% slevou :lol: ) kazdej ma sve pro a proti ! Neni na skodu sledovat servery ktery prinaseji nezavisle testy: pctuning,svethardware apod. ten test od Andela by ti mohl hodne pomoc. Tady ti kazdej napise typ kterej ma doma...

taky je dobry koukat na ksefty typu makro atd. kde casto bejvaj super ceny 8) - polemizovat by se dalo ale taky nad kvalitou !
DSM Team
Obrázek

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

acera bych se nebál, jak na něj všichni nadávají, tak já ho mám už skoro rok a spokojenost, zatím se nic nepokazilo, vono taky je tolik reklamací, páč se jich prodává snad nejvíc....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

vagi

Příspěvek od vagi »

Panda píše:acera bych se nebál, jak na něj všichni nadávají, tak já ho mám už skoro rok a spokojenost, zatím se nic nepokazilo, vono taky je tolik reklamací, páč se jich prodává snad nejvíc....
s acery mam jen samy spatny zkusenosti.. a fakt se mi hnusi kvalita zpracovani v porovnani s ostatnima vyrobcema..

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“