V blízké době pro mě bude nutnost mít notebook k úpravě videa ve fullHD. Potřeboval bych aby tohle zvládal s přehledem a nabídl by slušnej obraz pochopitelně taky ve vysokým rozlišení. Nemusí to být nic malýho. Jenom aby to bylo co nejspolehlivějším sehnatelným noťasem s cenou kolem 20-25 tisíc, kterej zvládne moje požadavky.
Kdyby mi někdo dokázal dobře poradit, byl bych moc rád. Sám jsem už dlouhou dobu mimo kompjůtry a noťasy mě dokonce minuly úplně a tak si teď nevím rady...
kvalitní notebook
Moderátor: Rudi
kvalitní notebook
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
Re: kvalitní notebook
Co tenhle http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-y510p- ... u6re4ltti1" onclick="window.open(this.href);return false; sám ho mám vyhlídnutý a v téhle cenové kategorii podle mě nejlepší výkon.
Nevypadá zle, ale možná škoda pomalýho disku, jelikož chce stříhat HD video, tak rychlej disk bude celkem často potřeba...
Jinak teda obecně nechápu, jak někdo chce/může stříhat video na ntb. Na to bych si koupil stolní PC a kvalitní velkej monitor, ale to je samozřejmě každýho věc
Jinak teda obecně nechápu, jak někdo chce/může stříhat video na ntb. Na to bych si koupil stolní PC a kvalitní velkej monitor, ale to je samozřejmě každýho věc

KEHO rennsport
Na video hlavne i7, dostatek RAMek (min 8gb) a SSD disk, HDD to brat nebude a ssd bude prace mnohem mnohem mnohem rychlejsi a prijemnejsi
...
Notebook chci proto, že bude nutný pracovat s obrazem v terénu a doma bych do něj píchnul pořádnej monitor. Ale už na tom noťásku musí mít obraz pořádnou kvalitu pro sledování detailů.
Prakticky jsem se dopracoval k podobným požadavkům jako mi píše jord. Za to díky. Ovšem nevím jakej noťas konkrétně vybrat. Vyhledával jsem leda podle parametrů na heurece a nabízí se mi tak kolem tří kousků. Jeden je lenovo na který chválu neslýchám a další jsou od MSI, který neznám a obojí je ve vyšší cenové. Asi si budu muset připlatit, ale byl bych rád, kdyby se do hry dostali i další výrobci a kdybych věděl kterej z nich je ten nejspolehlivější. Tomu levovu se mi věřit ani nechce. Jak tomu co jsem ho vyselektoval, tak tomu co tady je postnutej...
Prakticky jsem se dopracoval k podobným požadavkům jako mi píše jord. Za to díky. Ovšem nevím jakej noťas konkrétně vybrat. Vyhledával jsem leda podle parametrů na heurece a nabízí se mi tak kolem tří kousků. Jeden je lenovo na který chválu neslýchám a další jsou od MSI, který neznám a obojí je ve vyšší cenové. Asi si budu muset připlatit, ale byl bych rád, kdyby se do hry dostali i další výrobci a kdybych věděl kterej z nich je ten nejspolehlivější. Tomu levovu se mi věřit ani nechce. Jak tomu co jsem ho vyselektoval, tak tomu co tady je postnutej...
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
a co je špatného na tomto? http://www.czc.cz/dell-inspiron-17r-572 ... de6mhsvj5e" onclick="window.open(this.href);return false; na systém koupit SSD a myslím, že to účel musí splnit