Má tu někdo LanParty NF4 ?

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Má tu někdo LanParty NF4 ?

Příspěvek od MarauderZ28 »

přesněji tuhlectu DFI NF4-ut-d nebo některou ze série je to stejný všecko ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

milosh
Administrátor

Re: Má tu někdo LanParty NF4 ?

Příspěvek od milosh »

spis mrkni na forum.pctuning.cz tam ji "par" lidi ma...

NC

Příspěvek od NC »

Predpokladam ze se chces zeptat na neco konkretniho, v tom pripade bez spis na http://4um.ocguru.cz , to ma trochu uroven. Ale jestli se chces jen zeptat "Má tu někdo LanParty NF4" klidne bez na wctuzing :D

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

no já mám takový lehce amatérský dotazy tak tam nechci moc prudit neb tam okamžitě tě sestřelej za takový dotazy :o)
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

Co potrebujes.?Mozna bych vedel
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

složil jsem to vše funguje parádně a teď bych tam chtěl plesknout asi new bios neb mám z 23.6.2005 a ten myslím neumí SanDiego i když jak píšu mě to funguje pohodově-zatím sem netaktil. No a pak bych si chtěl kapku pohrát s biosem - vyladit ho, ale na to už sem si nějakej návod stáhnul takže jen spíš s tím biosem - jakej jestli origo nebo modifikovanej (1,2 nebo 3 verzi) kvůli pamětem ...

mám teda SanDiego 3700+, 2x512 Kingmax Hard-core DDR500, Hitachi SATA II 200 GB, Radeon X850XT

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

NC píše:Predpokladam ze se chces zeptat na neco konkretniho, v tom pripade bez spis na http://4um.ocguru.cz , to ma trochu uroven. Ale jestli se chces jen zeptat "Má tu někdo LanParty NF4" klidne bez na wctuzing :D
ocguru to je web kde prudej hned od zacatku a lidi tam sou desny, pctuning je takovy pratelstejsi !!!!

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

Novy bios ti fixuje problem akorat s Dual core procesorem.Pokud ti vsechno funguje tak bych bios nemenil.
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

NC

Příspěvek od NC »

milosh píše:
NC píše:Predpokladam ze se chces zeptat na neco konkretniho, v tom pripade bez spis na http://4um.ocguru.cz , to ma trochu uroven. Ale jestli se chces jen zeptat "Má tu někdo LanParty NF4" klidne bez na wctuzing :D
ocguru to je web kde prudej hned od zacatku a lidi tam sou desny, pctuning je takovy pratelstejsi !!!!
Ja vim, ale kdyz neco hledam ohledne PC tak tam zajdu a pres HLEDAT vetsinou problem vyresim.

Nicmene mas pravdu, driv jsem tam byval pecenej varenej denne, ted uz tam zajdu max 1x tydne, protoze cist nektere e-machry na to je muj cas prilis drahy. Stejne je mi jasne ze pri setkani nazivo by takovy typek prohlasil jenom "Dobry den pane, prosimvas nebijte mne, ty blitiny psal z meho PC mladsi bracha ..."

Michell

Příspěvek od Michell »

Jak rikal alfoun, new BIOS upravuje jenom podporu DualCore, coz se te netyka, takze tam nech ten tovarni...

Jinak pokud sis stahnul neakej navod, tak tam bys mel mit vsecko kolem taktovnani vysvetleny, ale kdyby neco, klidne pisni na icq : 153048959, rad poradim :wink:

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

aha já myslel, že new bios dělá víc - ADDED MEMDIVIDER FOR E REVISION (SanDiego, Venice Core) (250=RAM/FSB, 233=RAM/FSB)
- More DRAM Response Time options
, každopádně je to fukajz, zatím nechám teda co tam je ...

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“