nevypaluje :(
Moderátor: Rudi
nevypaluje :(
prestaly mi vypalovat mechaniky. mam XP. palilo to normalne ale pak z niceho nic se prestalo darit a jen sama zkazena cd a dvd. zformatoval jsem hard disk nainstaloval nova XP a porad to nepali. zkousel jsem nero a spousty dalsiho softu. nejaky napise,ze je vypaleno v pohode jiny zase ne. ale ve finale ta cd/dvd nejdou v nicem precist.... co s tim?
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: nevypaluje :(
vzal bych čistící CDčko, mrksnul tam, párkráte projel a zkusil něco vypálit. Pakliže by pomohlo tak zupa, jinak se obávám že paldy dosloužily
Možná ještě třeba zkusit flash na nejnovější firmware... zkus a uvidíš 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
Viz výše.
Přesně tenhle problém jsem měl taky,zkazil jsem všechny disky který jsem do toho dal. A bylo jedno jestli DVD nebo CD. Občas se mi i vypalovačka nehlásila v systému. Zkusil jsem flash firmwaru a protože to nepomohlo tak jsem mechaniku rozdělal a Clinem na vatičce do uší na tyčce lehce očistil optiku. A pomohlo... Stejně tak jsem to udělal u stolního DVD a věže a pomohlo,věž už nefungovala vůbec. Takže to zkus taky,pokud navíc jako já kouříš tak se to dá i předpokládat že na tom bude nános. Ale stačí i prach.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01