Taky si říkám.....no např. to modré Bawo je fakt hnus
Tlumiče jsem šteloval....snížil a nic..ale kur*a jak jsem těch 6.58 zajel..to nechápu...ted se snažím jak chuj ale lepší než 6,73 jsem už nezajel
z to ja nemuzu )) ze je silvia spojena s driftem . byla dostupna a nejak se mi s ni nejlip jezdilo drag tak sme ji vzal ) ja hraju bez nejakejch cheatu takze nemam volnyho vsechno
shotik píše:z to ja nemuzu )) ze je silvia spojena s driftem . byla dostupna a nejak se mi s ni nejlip jezdilo drag tak sme ji vzal ) ja hraju bez nejakejch cheatu takze nemam volnyho vsechno
Já hraju taky cheatu...a tím že to je spíše drift car jsem myslel jak to máš upravené...já bych tam určitě nedal křídlo když to je naa drag a navíc dozadu bych dal širší gumy a dopředu užší..možná i menší
kridlo mam aby to tlacilo prdel k zemi a nepavalo to . gumy mam vzadu max a vepredu nejuzsi co jdou. vzadu je rafek mensi a profil gumy vetsi a vepredu obracene .
shotik píše:kridlo mam aby to tlacilo prdel k zemi a nepavalo to . gumy mam vzadu max a vepredu nejuzsi co jdou. vzadu je rafek mensi a profil gumy vetsi a vepredu obracene .
No joooo,to máš správně,ale ty potřebuješ aby se ti nezvedal čumák (s náhonem na prdel). To se pak musí použít wide body a to jsou přesně ty divný auta co jsem postnul. Mám i normální ale s těma nedraguju. Sice je hezký že autoři použili i zvedání xichtu auta ale zapomněli na jednu dost zásadní věc u drag aut a tou je konstrukce s kolečky za zadkem. Takže se to musí dohánět extrémníma spojlerama a křídlama. Hehe zkusím zbavit tu Cudu nebo Chargera těch body kitů a uvidíme.
shotik píše:kridlo mam aby to tlacilo prdel k zemi a nepavalo to . gumy mam vzadu max a vepredu nejuzsi co jdou. vzadu je rafek mensi a profil gumy vetsi a vepredu obracene .
No joooo,to máš správně,ale ty potřebuješ aby se ti nezvedal čumák (s náhonem na prdel). To se pak musí použít wide body a to jsou přesně ty divný auta co jsem postnul. Mám i normální ale s těma nedraguju. Sice je hezký že autoři použili i zvedání xichtu auta ale zapomněli na jednu dost zásadní věc u drag aut a tou je konstrukce s kolečky za zadkem. Takže se to musí dohánět extrémníma spojlerama a křídlama. Hehe zkusím zbavit tu Cudu nebo Chargera těch body kitů a uvidíme.
No mě se Supra s max výkonem (1048 koní) zvedala jen minimálně...a šla uřídit..a to jsem tam měl upravený jen podvozek..žádné bodykity nic....ale pak jsem začal do toho šťourat a už nevím co jsem tam měl a ted se zvedá jak ****....
Zemi píše:Ty voe bez AA ty screeny vypadaj jak z ATARI.
Zemi jak pokračuje překonávání 6.58?
Já ted o víkendu budu v čoudu ale pak se pokusím pod 6.5
ee nehraju to... Uz to neni co NFS byvalo...
Že ne? No tak nejsem sám,je to prostě nuda. Podle mě nejhorší díl. Doteď to byl Hot pursuit 2 ale PS ho hravě předčí v nudnosti. No co,tak blbnu aspoň v garáži.
nejhorsi? podle tiscali je to po porsche nejlepsi dil ...nejhorsi urcite neni, fyzika je hodne slusna, je jasny ze typy co bavej arkady to bavit tolik nebude... nejhorsi sily byly NFS U2, HP a carbon...most wanted a tohle jsou slusne udelany kousky, i kdyz me tam fakt sere ten slipstream a jehe intenzita..
Ty voe já mam jen 9.54 asi a to mam hemi skoro vše na druhej stage uvidíme ještě včera jsem dělal čas 14 ale to sem měl seriovej podvozek...
Na drift mam corolu s nějakejma 120koněma a dělám dvakrát víc bodů jak moji konkurenti s nějakejma 400-500koněma
ja si udelal skylina s 900HP a na drag nic moc, hrozne pomalu radi, koupil jsem mustanga 2002 v automatu a to je drag auticko sice cas super nedosahuje ale ta sila z nej srsi
shotik píše:taky koukam ze je to hezky kostkovany:))) jinak preju uspecny jizdy s kolama prednima bez gumy:)))) to jezdi po rafku ne ?:))))))))))))))))))))
Ono je to graficky divný celý,mám vepředu větší kola než vzadu a ve hře jsou stejný. Nebo mám kus spojleru v asfaltu. Anebo jak jsem psal úplně v prvním příspěvku auto je ve vzduchu. Ale jezdí to dobře.
v tdu se mi libi jizda viperem, jelikoz maji blbe nakalibrovane rucicky tak rychlomer jede stejne jako otackomer a ten zatah budi dojem ze to jede jako drak, v malokterych hrach jedu na pul nebo 3/4 plynu jelikoz mam strach...TDU se vazne povedla...
ten stoji stejne kolem 12tis ne?...idealni to bdue az to padne pod 10..pamatuju si kamose co kupoval konzole hned jak vysly na trh..PSX za 9900 a PS2 za 21000,-