Poraďte PDA

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Beaver

Re: Poraďte PDA

Příspěvek od Beaver »

Alfoun píše:..... Jak dlouho ti vydrzi v provozu gps modul na jedno nabiti? Jinak display na mlokii je samo pro navigaci dostatecny....
Nevím, nemám ho dlouho, ještě jsem ho nenabíjel. Normálně jsem ho zapnul, hodil před tachometr do kapličky přístrojů a bylo to. Signál z družice měl po zapnutí zhruba do minuty do dvou. Každopádně jak se zmiňovalo, tak názvy ulic na tom displeji člověk nijak nesleduje, akorát se řídí podle instrukcí a sem tam jukne na displej v případě nějaké Y křižovatky, kdy ho navigace posílá rovně a není úplně jistý, jestli v tom případě znamená "rovně" doleva nebo doprava. Docela mě šokovala kvalita příjmu signálu, protože otec přítelkyně si vypůjčil jakýsi PDA s GPS modulem do CF slotu a v držáku v Oktávce mu hledal signál nehorázně dlouho (občas ani nenašel) a v kritických okamžicích mu obvykle vypadl, takže zabloudil i s navigací. Tudíž jsem nečekal, že i v baráku bude mít GPS modul na příjmu 8 satelitů aniž by ležel někde na parapetu. Jsem spokojenej, na některý místa v Brně se už teď konečně dostanu aniž bych jezdil jako idiot pořád dokola, špatně odbočoval, permanentně se otáčel a couval od jednosměrek.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“