Nevím, nemám ho dlouho, ještě jsem ho nenabíjel. Normálně jsem ho zapnul, hodil před tachometr do kapličky přístrojů a bylo to. Signál z družice měl po zapnutí zhruba do minuty do dvou. Každopádně jak se zmiňovalo, tak názvy ulic na tom displeji člověk nijak nesleduje, akorát se řídí podle instrukcí a sem tam jukne na displej v případě nějaké Y křižovatky, kdy ho navigace posílá rovně a není úplně jistý, jestli v tom případě znamená "rovně" doleva nebo doprava. Docela mě šokovala kvalita příjmu signálu, protože otec přítelkyně si vypůjčil jakýsi PDA s GPS modulem do CF slotu a v držáku v Oktávce mu hledal signál nehorázně dlouho (občas ani nenašel) a v kritických okamžicích mu obvykle vypadl, takže zabloudil i s navigací. Tudíž jsem nečekal, že i v baráku bude mít GPS modul na příjmu 8 satelitů aniž by ležel někde na parapetu. Jsem spokojenej, na některý místa v Brně se už teď konečně dostanu aniž bych jezdil jako idiot pořád dokola, špatně odbočoval, permanentně se otáčel a couval od jednosměrek.Alfoun píše:..... Jak dlouho ti vydrzi v provozu gps modul na jedno nabiti? Jinak display na mlokii je samo pro navigaci dostatecny....
Poraďte PDA
Moderátor: Rudi
Re: Poraďte PDA
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"