Nikde to nemůžu najít. Navíc mě děsně štve jedna věc a to ta, že když mi přijde soubor přes Bluetooth, tak je v přijatých zprávách, to je logika toto

Moderátor: Rudi
na tý zprávě by mělo jít zobrazit objekty a ty pak uložitHans píše:Zdarec, jak mám přiřadit v Nokii E66 aby otevírala soubory typu *.wmv v programu Core Player?
Nikde to nemůžu najít. Navíc mě děsně štve jedna věc a to ta, že když mi přijde soubor přes Bluetooth, tak je v přijatých zprávách, to je logika totoA ze zpráv to nejde otevřít ani nikde uložit. Kdybych to mohl alespoň uložit, tak si to pak tím Core Playerem otevřu, ale takhle
právě že není jsou tam tyto volbyVasekk píše:na tý zprávě by mělo jít zobrazit objekty a ty pak uložitHans píše:Zdarec, jak mám přiřadit v Nokii E66 aby otevírala soubory typu *.wmv v programu Core Player?
Nikde to nemůžu najít. Navíc mě děsně štve jedna věc a to ta, že když mi přijde soubor přes Bluetooth, tak je v přijatých zprávách, to je logika totoA ze zpráv to nejde otevřít ani nikde uložit. Kdybych to mohl alespoň uložit, tak si to pak tím Core Playerem otevřu, ale takhle
píšu, že otevřít nejdeSubTera píše:Musis otevrit ten prijatej soubor a nejlepe ho i spustit, kdyz prerusis (nebo se samo ukonci) prehravani, melo by Ti to nabidnout ulozeni, alespon tak to ma E65.
nene, otevření souboru se nabízí ale po jeho otevření to vyhodí chybu, že je to neznámý formát. U fotek to nedělá, jenom u souborů, které neumí defaultně nastavený telefon otevřít...SubTera píše:Aha, ja tu vetu "A ze zpráv to nejde otevřít ani nikde uložit" pochopil tak, ze vubec neni moznost se dostat k otevreni souboru, natoz ho ulozit. Tohle se Ti stane i u fotek?