ty jsi troubaRudi píše:tak todle mi dneska přišlo...myslim, že je to nehorázná zlodějna"PROSIM BERTE VAZNE!
od 1.12.05 bude icq placene. tomu muzete predejit kdyz poslete tuto zpravu aspon 18 lidem z tve kontaktni listiny. neni to zadny zert (zdroj:www.icq.com)
kdyz to posles 18lidem dostanes email a tvoje icq kvetina bude modra"to je jako by chtěli třeba já nevim za co prachy, třeba za xchat
![]()
![]()
chce to jediný, rozesílat a rozesílat, ať máte modrou kytku a nic nemusíte platit (
):lol:
Pro uživatele ICQ...
Moderátor: Rudi
Re: Pro uživatele ICQ...
Re: Pro uživatele ICQ...
octavián se ozvalfrankie píše:ty jsi troubaRudi píše:tak todle mi dneska přišlo...myslim, že je to nehorázná zlodějna"PROSIM BERTE VAZNE!
od 1.12.05 bude icq placene. tomu muzete predejit kdyz poslete tuto zpravu aspon 18 lidem z tve kontaktni listiny. neni to zadny zert (zdroj:www.icq.com)
kdyz to posles 18lidem dostanes email a tvoje icq kvetina bude modra"to je jako by chtěli třeba já nevim za co prachy, třeba za xchat
![]()
![]()
chce to jediný, rozesílat a rozesílat, ať máte modrou kytku a nic nemusíte platit (
):lol:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tobe by stacilo mit IQ tretinu tvyho vykonu, a obesel bys i placeny ICQViolator píše:já nemám icq ale jenom iq. loni mi ho měřili a měl sem 65...ale myslim že letos to bude ještě lepší. když rozešleš tuto informaci dalším lidem..tak ti upadne penis a já ti rozkopu držku
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
sou to fakt kkti! strilet strilet strilet... nesnasim spamery kladivo
A nebo hlaksy typu : posli tento dopis dalsim 20ti lidem a splni se tvoje nejtajnejsi prani blabla... a kdyz to neposles tak te znasilni jendonoha a jednooka piratka....
btw.: ja mam chameleonovou kytičku
No mě to došlo taky. A taky od holky
Tady ty zprávy mám fakt nejradsi 
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo