problem s e-mailem
Moderátor: Rudi
problem s e-mailem
Panove, nevite někdo, čim to je že z počítače nejdou odesílat přílohy k malům, jako třeba fotky atd.? Prostě všechno v cajku, maily posílat jdou, ale odešlou se bez přílohy. neni nějakej filtr ve win. nebo něco co by tomu mohlo bránit? Začalo to dělat nedávno, s firewallema podobně se nic nedělalo....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Re: problem s e-mailem
Pokud to dela antivir (teoreticky by mohl, ale kdyz se nic nemenilo...), je vetsinou v mailu informace, ze priloha byla odstranena (a nebo se to da v antiviru nastavit aby to tam vkladal - zkontroluj nastaveni).F.N.T (Jergi) píše:Panove, nevite někdo, čim to je že z počítače nejdou odesílat přílohy k malům, jako třeba fotky atd.? Prostě všechno v cajku, maily posílat jdou, ale odešlou se bez přílohy. neni nějakej filtr ve win. nebo něco co by tomu mohlo bránit? Začalo to dělat nedávno, s firewallema podobně se nic nedělalo....
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
co má za modem ?Já měl takovej ten co k tomu dávaji za korunuF.N.T (Jergi) píše:Tak to je dost možný....co si s tim dělal? Neni to u mě, ale u ségry, taky má Ou tů a začalo to dělat z ničeho nic....mira300 píše:se mi stalo před měsícem a chyba byla v modemu od telecomu nešel upload
vyměnil jsem modem a šlapalo to
Má nějakej Sagem, taková malá potvora modrá....mira300 píše:co má za modem ?Já měl takovej ten co k tomu dávaji za korunuF.N.T (Jergi) píše:Tak to je dost možný....co si s tim dělal? Neni to u mě, ale u ségry, taky má Ou tů a začalo to dělat z ničeho nic....mira300 píše:se mi stalo před měsícem a chyba byla v modemu od telecomu nešel upload
vyměnil jsem modem a šlapalo to
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi