program pro test HDD
Moderátor: Rudi
program pro test HDD
doporučíte mi nějaký kvalitní a jednoduchý?
Mám pocit, že mě blbne disk v noťasu, několikrát během posledních pár dní mi vyskočila modrá smrt, musel jsem dokonce 2x opravovat win...
Mám pocit, že mě blbne disk v noťasu, několikrát během posledních pár dní mi vyskočila modrá smrt, musel jsem dokonce 2x opravovat win...
Audi A3 8L, 1.9TDI
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
Zkus to nejdřív proskenovat zabudovaným Wokenním scandiskem - Disk->Vlastnosti->Nástroje->Kontrola chyb. Pokud něco najde a zahuláká, tak se tě možná chystá disk opustit a je čas udělat celkovou zálohu (pokud ji nemáš).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
ten jsem zkoušel jako první, nic nenašelBeaver píše:Zkus to nejdřív proskenovat zabudovaným Wokenním scandiskem - Disk->Vlastnosti->Nástroje->Kontrola chyb. Pokud něco najde a zahuláká, tak se tě možná chystá disk opustit a je čas udělat celkovou zálohu (pokud ji nemáš).

Audi A3 8L, 1.9TDI
Re: program pro test HDD
ona je taky moznost, ze to s diskem nesouvisi.. pokud se ti to najednou zaclo zobrazovat.. neinstaloval jsi v poslednich dnech naky novy zarizeni, ovladace? treba bude problem v tom..Hans píše:doporučíte mi nějaký kvalitní a jednoduchý?
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
právě že neinstaloval, jenom se výrazněji spomalil, tak jsem naformátoval jednu část disku a nahodil systém znovu. Tak to jede asi měsíc v poho a najednou toto...Blue dead vyskakuje věšinou při vypalování spuštění hry nebo surfování na netuvagi píše:ona je taky moznost, ze to s diskem nesouvisi.. pokud se ti to najednou zaclo zobrazovat.. neinstaloval jsi v poslednich dnech naky novy zarizeni, ovladace? treba bude problem v tom..Hans píše:doporučíte mi nějaký kvalitní a jednoduchý?

Audi A3 8L, 1.9TDI
hmhmm... nepamatuju si presne co tam bejva napsany, ale vzdycky tam je popis toho problemu - at uz verze ovladace, nebo neco jinyho.. mrkni co ti to piseHans píše:právě že neinstaloval, jenom se výrazněji spomalil, tak jsem naformátoval jednu část disku a nahodil systém znovu. Tak to jede asi měsíc v poho a najednou toto...Blue dead vyskakuje věšinou při vypalování spuštění hry nebo surfování na netuvagi píše:ona je taky moznost, ze to s diskem nesouvisi.. pokud se ti to najednou zaclo zobrazovat.. neinstaloval jsi v poslednich dnech naky novy zarizeni, ovladace? treba bude problem v tom..Hans píše:doporučíte mi nějaký kvalitní a jednoduchý?
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
ok, až to vyskočí znovu, opíšu si to a písnu to sem.... nevím ale jestli ty kódy chyby a hexa kód něco řeknevagi píše:hmhmm... nepamatuju si presne co tam bejva napsany, ale vzdycky tam je popis toho problemu - at uz verze ovladace, nebo neco jinyho.. mrkni co ti to piseHans píše:právě že neinstaloval, jenom se výrazněji spomalil, tak jsem naformátoval jednu část disku a nahodil systém znovu. Tak to jede asi měsíc v poho a najednou toto...Blue dead vyskakuje věšinou při vypalování spuštění hry nebo surfování na netuvagi píše: ona je taky moznost, ze to s diskem nesouvisi.. pokud se ti to najednou zaclo zobrazovat.. neinstaloval jsi v poslednich dnech naky novy zarizeni, ovladace? treba bude problem v tom..

Audi A3 8L, 1.9TDI
tak mě to skočilo znovu. Naformátoval jsem kompletně celý disk, použil utilitku DFT od výrobce disku, která prvně zjistila chyby (pak mě chcípla baterka, tak jsem testoval znovu) a podruhé nezjistila už nic. Takže jsem v pátek nainstaloval znovu windows. Dneska modrá smrt znovu a v popisu chyby je toto
STOP: 0x0000007A (0xC070EE70, 0x0000000E, 0xE1DCE000, 0xD0DD48C0)
tak a teď jsem zvědav, k čemu ti to bude
STOP: 0x0000007A (0xC070EE70, 0x0000000E, 0xE1DCE000, 0xD0DD48C0)
tak a teď jsem zvědav, k čemu ti to bude

Audi A3 8L, 1.9TDI