Jakejkoli telefon podle mě asi ne, to budou ty telefony ze základní nabídkyjog!n píše:jo dostanes za 7 K4 telefon jaky chces 1000 volnych minut za mesic to musis vratit nebo zacalovat a nechat si to no

Moderátor: Rudi
Jakejkoli telefon podle mě asi ne, to budou ty telefony ze základní nabídkyjog!n píše:jo dostanes za 7 K4 telefon jaky chces 1000 volnych minut za mesic to musis vratit nebo zacalovat a nechat si to no
to nejspis jo no stejne me zajima co pak budou dělat s těma použityma telefonamaTrhyy píše:Jakejkoli telefon podle mě asi ne, to budou ty telefony ze základní nabídkyjog!n píše:jo dostanes za 7 K4 telefon jaky chces 1000 volnych minut za mesic to musis vratit nebo zacalovat a nechat si to no
Takže si můžu vzít i za tu super cenu kterýkoliv telefon?A pak musím vrátit i ten telefon,co?jog!n píše:jo dostanes za 7 K4 telefon jaky chces 1000 volnych minut za mesic to musis vratit nebo zacalovat a nechat si to no
ale v zásadě tomu rozumím dobřejog!n píše:to nikdo nevi co vymyslej noto nikdo nevi co vymyslej no
kujon píše:No osobně si myslim že za 7kč bude buď Nokia 1600, nebo Siemens AX75Jestli to ale fakt bude takhle že si na měsíc "pučim" kartu a founa a pak nebudu NIC platit, tak je to dobrá nabídka
I když už pak vidim jak se na mě budou kysele tvářit jak jim tam nesu odřenej telefon
to ho budeš muset doplatit, ale za 77Kč je třeba SamsungX660...změna neuškodí...jog!n píše:kujon píše:No osobně si myslim že za 7kč bude buď Nokia 1600, nebo Siemens AX75Jestli to ale fakt bude takhle že si na měsíc "pučim" kartu a founa a pak nebudu NIC platit, tak je to dobrá nabídka
I když už pak vidim jak se na mě budou kysele tvářit jak jim tam nesu odřenej telefon
Fakt? No ono mě stejně nikdy ovládání véček nepřirostlo nějak k srdci když jsem si s něma hrál, ale když říkáš že je to o hovně...kujon píše:Samsunga snad ani né, máme jednoho doma, jednoho má mladá a to ovládání je na vyližprdel.
no právě, takový design jako ...chtěl a nemohl....jog!n píše:k700 je o ničem to střibrny se mi nelibi
todle mě dost zajímá...hoď mi pak třeba SZ, jak na tom jsou teď ty paušály od 1.2.06 . Táta něco shání a tak by se něco šiklo....Adelhide píše:ono pro někoho ušetřených 714 kaček za 150 naplno a navíc 300 bez DPH za SMS?
A já jsem si takyzařídil vánoční rozjezd s volnejma víkendama na skoro 4 měsíce i když mi spousta lidí řekla, že to je k ničemu...
A do tohodle možná půjdu taky až mi ten rozjezd skončí...
Jeden víkend SMSek je super, ale to je asi tak všechno.
Začínám mít pocit že všichni už jsou tak zhejčkaný výhodama, že když je opravdu něco, co dává smysl a nezavazuje tě to k nčemu, tak protože to nemá milion pozlátka jako jiný věci, tak se na to vykašlu a pomluvím to.
Viz akce vánoce non stop. Ty lidi přece vůbec nepřemejšlej a já jsem nalitej a začíná mi to tu srát a seru na vás, jdu psát něco o svým autě...
nejlepší bude když jim to doneseš v 50-tnícíchkujon píše:Tak to je fajn, v pátek tam naklušu se 7kč pro Nk 6101
myslím, že jo,ale aby ti pak nemudrovali, že je poškrábaný, že si ho můžeš nechat a doplatit zbytekkujon píše:Tak, ceny founů jsou zhruba jak jsem očekával:
http://www.cilichili.cz/
SE vychází při 500naplno na 2577,- , takže za 2600 bych si ho dejme tomu "pučil" a za měsíc vrátil a oni mi vrátěj peníze, rozumim tomu dobře?
Spíš by mě lákala ta 6101 za 7kč
Jak tak pročítám ten časopisek, tak si myslím, že budo chtít volací jistinu zaplatit...jog!n píše:ja myslim ze jen tech 7 Kč vždyt to je na odzkouseni to prece po tobe nemuzuo chtit aktiveci ne? nebo jo?
To je to, to chce nějak zjistit dopředu, ať pak není problém...kujon píše:Hm. Otázkou ale je, jestli jí pak po tom měsíci vrátěj