Zdar,
mám tenhle netbook a po upgradu Holdem manageru na HM2 mám problém s pamětí,při hraní pokeru to sem tam zamrzne a když si chci prohlídnout nějaký handy zpětně,tak replayer už to nedá vůbec.
Koukal jsem na ty paměti,2GB je skoro zadarmo a 4GB není o moc dražší,má nějakej smysl tam dávat tu 4GB?
Půjdou tam tyhlety?
http://www.alza.cz/pameti/ddr3/2gb/18849874.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alza.cz/pameti/ddr3/4-gb/188 ... sti#f&pg=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky.
Upgrade paměti u netbooku Acer Aspire one D255
Moderátor: Rudi
Re: Upgrade paměti u netbooku Acer Aspire one D255
Jestli mohu durazne doporucit, zeptej se na to prodejce, ale spise doporucuju mironet.. protoze oni to ted nak omezujou a kazda pamet do toho nejde a stravili jsme par tydnu hledanim kompatibylnich modulu...! nevim, v mironetu uz pres pul roku nedelam, takze nedokazu rict, jestli se to jeste testuje a nebo uz se vysrali na ty omezeni.... ale radeji bych se nejdriv zeptal... 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Hele nema nahodou tvuj netbook taky microRAM? Ja jen že mam "Oušus" 1005HA a tam mam microRAM (vypada jako rozpulena normalni). Každopadně za lenost těch netbooků muže samotnej procák 

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/

mikro ram sem jeste nikdy neslysel
..jinak kazdej takovejhle notes ma notebookovou ram...jinak treba v czc si muzes ramku vyzkouset primo u nich ale zatim jsem mel vzdy kliku na ramku ze funguvala ok..
a 4gb do netbooku asi nedostanes vetsina z nich podporuje pouze 2gb a ma jeden slot na pamet.

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
xciba: kvuli tomu se dela swap za 4gb modul.. ale obcas je potreba kvuli tomu update biosu..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
Takže napíšu prodejci a je to,do Alzy i Mironetu to mám asi stejně daleko.Do tohohle nedělám,ale když se podívám na správce úloh,tak bych řekl,že procesor má rezervu,ale paměť jede naplno.
já jsem se na tohle ptal dřiv na linux foru a jedna dobra duše mi řekla že ty netbooky maj jiny ramky a že se jim prej nadava micro nebo co, když jsem se začal štourat ve vlastnim tak tam fakt byla ramka ktera vypadala jako pulky z normalnixciba píše:mikro ram sem jeste nikdy neslysel..jinak kazdej takovejhle notes ma notebookovou ram...jinak treba v czc si muzes ramku vyzkouset primo u nich ale zatim jsem mel vzdy kliku na ramku ze funguvala ok..
a 4gb do netbooku asi nedostanes vetsina z nich podporuje pouze 2gb a ma jeden slot na pamet.

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
- bejvávalo :/

croc:jasne ale ten bios musi byt upravenej vetsinou a kdyz do toho nevidi tak...no a stejne 4gb na tenhle procesor co si budem povidat... 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
napis na martin.zidek@mironet.czmilonovo píše:Takže napíšu prodejci a je to,do Alzy i Mironetu to mám asi stejně daleko.Do tohohle nedělám,ale když se podívám na správce úloh,tak bych řekl,že procesor má rezervu,ale paměť jede naplno.