Dokumentuj stavbu, všechno, mám nápad jak to pojmuAdieuD píše:pane AJfelo, mate to spocitane) citronova kritika bude, se tesim

EIFFEL
Dokumentuj stavbu, všechno, mám nápad jak to pojmuAdieuD píše:pane AJfelo, mate to spocitane) citronova kritika bude, se tesim
Neluška píše:Dokumentuj stavbu, všechno, mám nápad jak to pojmuAdieuD píše:pane AJfelo, mate to spocitane) citronova kritika bude, se tesim
EIFFEL
hlavne nejezdete do vody aleNeluška píše:jsem tam jel po tý silnici podél vody, to nevím kdy jsem měl jet
no, jsem smolarNeluška píše:hele já nevím, k nám na stánek vzali nějakýho Lukáše a ten vypadá jako ze 4% skupiny...
Ale doufám že se ti ozvou. Jsou to mrši...
a skutečná je cécéá kde?L.A.M.A. píše:Vecernicek tacho neni problem, mam otrochu delsi prevodovku nez Eiffelo a o par koniku vice a rovine atakovat 230 neni problem...
cca těch 180-190Bobik píše:a skutečná je cécéá kde?L.A.M.A. píše:Vecernicek tacho neni problem, mam otrochu delsi prevodovku nez Eiffelo a o par koniku vice a rovine atakovat 230 neni problem...
nechci rejpat, jen mě to zajímá
protože mám povoleno přidávat jen do newsroom a nemám to dovolené od miloshe a navíc to ani není plnohodnotná recenzeF.N.T (Jergi) píše:Hehe, proč to neni v sekci šourům?
To nevadí, je to recenze je, že je to parodie je jasný taky, tak nevidim důvod proč to tam nedat, stejně je tam už delší dobu mrtvo....pokud vim tak by to tam mělo jít přesunout v moderátorskym panelu....mildoj muže bejt rád, že to tady žije....Neluška píše:protože mám povoleno přidávat jen do newsroom a nemám to dovolené od miloshe a navíc to ani není plnohodnotná recenzeF.N.T (Jergi) píše:Hehe, proč to neni v sekci šourům?