Zemiho japonská pila z Mostu
Re: Zemiho japonská pila z Mostu
Drzime palecZemi píše:Tak a prave se pracuje na swapu motoru z D16A9 (131PS) na B16A1 (150PS)... Takze drzme palce.

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Maco píše:Drzime palecZemi píše:Tak a prave se pracuje na swapu motoru z D16A9 (131PS) na B16A1 (150PS)... Takze drzme palce.ale pozor,nespime
![]()
![]()
Jen si prijed pro vyprask.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zemi píše:Maco píše:Drzime palecZemi píše:Tak a prave se pracuje na swapu motoru z D16A9 (131PS) na B16A1 (150PS)... Takze drzme palce.ale pozor,nespime
![]()
![]()
Jen si prijed pro vyprask.![]()
![]()
A diky...

2 x zeman rovná se Vtec
:smich: http://img220.imageshack.us/img220/4679/p8128520ze0.jpg

Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je prekerka...H-Vtec píše:2 x zeman rovná se Vtec:smich: http://img220.imageshack.us/img220/4679/p8128520ze0.jpg

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Prekerka bude,ked odidete na rok s dlhym nosom obe HZemi píše:Tak to je prekerka...H-Vtec píše:2 x zeman rovná se Vtec:smich: http://img220.imageshack.us/img220/4679/p8128520ze0.jpg

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to cekej.Maco píše:Prekerka bude,ked odidete na rok s dlhym nosom obe HZemi píše:Tak to je prekerka...H-Vtec píše:2 x zeman rovná se Vtec:smich: http://img220.imageshack.us/img220/4679/p8128520ze0.jpg
![]()
![]()

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Basu sampusu davam,ze 1600ccm vyhra zabozrutZemi píše:Tak to cekej.Maco píše:Prekerka bude,ked odidete na rok s dlhym nosom obe HZemi píše: Tak to je prekerka...![]()
![]()
![]()
![]()

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty mas snad na sampus vyrobnu ne? Tolikrat prohrat a furt rozdavat basy... Ze te to bavi... 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Poslem ti cislo na dobreho ocnehoZemi píše:Ty mas snad na sampus vyrobnu ne? Tolikrat prohrat a furt rozdavat basy... Ze te to bavi...

když do toho ještě narveš nějaký prachy,tak možná vyhraješMaco píše:Basu sampusu davam,ze 1600ccm vyhra zabozrutZemi píše:Tak to cekej.Maco píše: Prekerka bude,ked odidete na rok s dlhym nosom obe H![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Hele Zemi , když to máš te´d vykuchaný, co takhle to vyčistit....máš to iba aké zasraté...

VW PASSAT B5
Na to to nejezdí woéééFiesta píše:Hele Zemi , když to máš te´d vykuchaný, co takhle to vyčistit....máš to iba aké zasraté...
![]()
![]()

Uvidime co prinesie cas,len pokial jazdime KW Berg Cup tak nasa nevyhoda je ze nemozme mat samosvor,keby som tam dal samosvor tak casy su davno niekde inde,ale nakolko aj na rok je priorita KW Berg Cup tak samosvor tam nebude,ale na druhu stranu,vieme kde mame este skryte kW,takze na jar urcite Saxik bude silnejsi ako tohto rokuH-Vtec píše:když do toho ještě narveš nějaký prachy,tak možná vyhraješMaco píše:Basu sampusu davam,ze 1600ccm vyhra zabozrutZemi píše: Tak to cekej.![]()
![]()
![]()
![]()
ale jestli ne,tak podle času co si měl na jaře,tak máš smolíka
vem si že já jezdim všechno serie,jenom mám místo vejfuku rouru s pruchodákem a kužel filtr za 300 kč
jj však ja taky přez zimu budu ladit nebojMaco píše:Uvidime co prinesie cas,len pokial jazdime KW Berg Cup tak nasa nevyhoda je ze nemozme mat samosvor,keby som tam dal samosvor tak casy su davno niekde inde,ale nakolko aj na rok je priorita KW Berg Cup tak samosvor tam nebude,ale na druhu stranu,vieme kde mame este skryte kW,takze na jar urcite Saxik bude silnejsi ako tohto rokuH-Vtec píše:když do toho ještě narveš nějaký prachy,tak možná vyhraješMaco píše: Basu sampusu davam,ze 1600ccm vyhra zabozrut![]()
![]()
ale jestli ne,tak podle času co si měl na jaře,tak máš smolíka
vem si že já jezdim všechno serie,jenom mám místo vejfuku rouru s pruchodákem a kužel filtr za 300 kč

- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
no když se na to mrkneš z té druhé strany taky by dostal pár gramů dolů...a to se vyplatí.....Laconi píše:Na to to nejezdí woéééFiesta píše:Hele Zemi , když to máš te´d vykuchaný, co takhle to vyčistit....máš to iba aké zasraté...
![]()
![]()

VW PASSAT B5
Uz som to pisal x krat,pre mna nie je vyzva kupit Hondu v serii 160PS a ladit a vyhravat,pre mna je vyzva kupit napr Saxika v serii 120PS a poladit a bojovat s ovela silnejsimi autami,ktore maju ako napr Honda o 40PS viacH-Vtec píše:jj však ja taky přez zimu budu ladit nebojMaco píše:Uvidime co prinesie cas,len pokial jazdime KW Berg Cup tak nasa nevyhoda je ze nemozme mat samosvor,keby som tam dal samosvor tak casy su davno niekde inde,ale nakolko aj na rok je priorita KW Berg Cup tak samosvor tam nebude,ale na druhu stranu,vieme kde mame este skryte kW,takze na jar urcite Saxik bude silnejsi ako tohto rokuH-Vtec píše: když do toho ještě narveš nějaký prachy,tak možná vyhraješale jestli ne,tak podle času co si měl na jaře,tak máš smolíka
špera je dobrá věc a taky bych jí moc rád pořídil,ale uvidsí se přez zimu všechno
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ted par dni makal kolem motoru, kabelaze atd. tak tady par fotek...
Darce kabelaze, starteru, altiku, budiku, prevodovky... Proste vseho jen ne motoru (ten bude na dily)...

Takhle vypada lamela po vyndani... Totalka. Takze brzo hezky pro novou...

Otackomer skoro jak na motorce.

Tady vlastni motor zkompletovan... Dodan rozdelovac, kabelaz, klapka, svody...

Takhle vypada pod vikem... Doufam ze jak hezky vypada tak stejne hezky pobezi.

Trochen kabelaze... Strasna mrdarna... Uz se tesim az to budu ladovat do cerveny...

Darce kabelaze, starteru, altiku, budiku, prevodovky... Proste vseho jen ne motoru (ten bude na dily)...
Takhle vypada lamela po vyndani... Totalka. Takze brzo hezky pro novou...
Otackomer skoro jak na motorce.

Tady vlastni motor zkompletovan... Dodan rozdelovac, kabelaz, klapka, svody...
Takhle vypada pod vikem... Doufam ze jak hezky vypada tak stejne hezky pobezi.

Trochen kabelaze... Strasna mrdarna... Uz se tesim az to budu ladovat do cerveny...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
tohle me pres zimu taky ceka... a jak tak koukam zacinam se toho bat. Ale cim driv zacnu tim driv to bude
mozna 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
co to vidím
přeju hladkou instalaci a sametovej chod novýho srdíčka
doufám, že mě tim někdy povozíš...
btw jsem se nedočet kam putoval původní motůrek?

přeju hladkou instalaci a sametovej chod novýho srdíčka

doufám, že mě tim někdy povozíš...
btw jsem se nedočet kam putoval původní motůrek?
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Predchozi moturek putoval ke klucinovi do Prahy... Do jedne cerne CRXky... Snad se nekde ukaze.
Jinak prehazovani kabelaza, motoru, brzd no proste vseho uz mam jednou za sebou tak se clovek leccos nauci... Pak uz to jde dobre kdyz vi kde co povolit...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
mě se líbí jak se hnedka čertíšMaco píše:Uz som to pisal x krat,pre mna nie je vyzva kupit Hondu v serii 160PS a ladit a vyhravat,pre mna je vyzva kupit napr Saxika v serii 120PS a poladit a bojovat s ovela silnejsimi autami,ktore maju ako napr Honda o 40PS viacH-Vtec píše:jj však ja taky přez zimu budu ladit nebojMaco píše: Uvidime co prinesie cas,len pokial jazdime KW Berg Cup tak nasa nevyhoda je ze nemozme mat samosvor,keby som tam dal samosvor tak casy su davno niekde inde,ale nakolko aj na rok je priorita KW Berg Cup tak samosvor tam nebude,ale na druhu stranu,vieme kde mame este skryte kW,takze na jar urcite Saxik bude silnejsi ako tohto rokušpera je dobrá věc a taky bych jí moc rád pořídil,ale uvidsí se přez zimu všechno

No tak vidiet ze ma nepoznas
treba sa opytat chalanov z CZ co jazdia kopce teda KW Berg Cup,ci my je humor cudzi 

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak jsem snad trouba abych ho nechal seriovej?Krosmen píše:a co se bude s timhle srdcem dít?Budou na něm nějaký úpravičky???

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Na tu šaltru bych si dal nějakou kouli a vyházel ty věci od spolujezdce,jinak dobrý 

crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz