Koupě Rapida
waci píše:jasně že to brzdilo líp. Ale takovej nehomologovanej tuzing sem tam prostě nemohl nechat, vždyť je to nebezpečný a mohlo by se někomu něco stát...to je jako s dlouhejma šteftama, podložkama, většíma kolama, uřízlejma pružinama.... no nic, hned si vzpomenu na Tom2tuzingkilera a jsem zase nasranej....

koukám, že jsme naladěný na stejnou notu...
P.S. jen dělej úpravy motůrku.. rád si s tebou zase nějaký ten sprintík dám...

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud to vyjde, budeš si ho dávat se mnouVelbloud píše:waci píše:jasně že to brzdilo líp. Ale takovej nehomologovanej tuzing sem tam prostě nemohl nechat, vždyť je to nebezpečný a mohlo by se někomu něco stát...to je jako s dlouhejma šteftama, podložkama, většíma kolama, uřízlejma pružinama.... no nic, hned si vzpomenu na Tom2tuzingkilera a jsem zase nasranej....![]()
koukám, že jsme naladěný na stejnou notu...
P.S. jen dělej úpravy motůrku.. rád si s tebou zase nějaký ten sprintík dám...

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ten za dvacet origo, co je k mání na rapid klubu, tak ten nevypadá zleGlobus píše:Njn... ale buď sou hrozně drahý, nebo hrozný anebo z hrozný zadele...Macca píše:Tak jdi do tohoGlobus píše:Sakra... čim víc koukám na Rapida a čim víc o něm čtu, tim víc to auto miluju a tim víc ho CHCI!
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Jsem koukal že tam aktualizoval fotky. Iteriér vypadá dost zachovale. A za ty prachy jen tak žádný jiný auto neseženeš..Eiffel píše:ten za dvacet origo, co je k mání na rapid klubu, tak ten nevypadá zleGlobus píše:Njn... ale buď sou hrozně drahý, nebo hrozný anebo z hrozný zadele...Macca píše: Tak jdi do toho
Čau kucí, hlavně Globe, Rapid mi stále stojí v garážovi, je nablejskanej a čeká jen na to, až si ho někdo zodpovědnej přijede prohlídnout a pak, že si ho možná i koupí. Nechci ho totiž strkat do autobazaru. Tam mě nechutně natáhnou ... chci ho dát někomu, kdo to auto zná a ví, jak s takovým pokladem zacházet. Kdyby bylo na mě, tak ho nikdy neprodám. Jenže ještě nejsem výdělečně činnej, tak žádné úpravy nepřichází v úvahu, takže prodej to jistí ... Jsem ale kráva, co?