Mě se líbíF.N.T (Jergi) píše:Šlo, ale k čemu ti to bude, když tam nebudeš?Šigy píše:Nešlo by tu samolepku poslat poštou![]()

Hehe, dobrej důvod, v tom případě tu mám ještě loňský kousky.... /files/bbtpsm_136.jpgŠigy píše:Mě se líbíF.N.T (Jergi) píše:Šlo, ale k čemu ti to bude, když tam nebudeš?Šigy píše:Nešlo by tu samolepku poslat poštou![]()
Ta je taky pěknáF.N.T (Jergi) píše:Hehe, dobrej důvod, v tom případě tu mám ještě loňský kousky.... /files/bbtpsm_136.jpgŠigy píše:Mě se líbíF.N.T (Jergi) píše: Šlo, ale k čemu ti to bude, když tam nebudeš?
Si děláš srandu ne?Velbloud píše:Tak bohužel, v tomto termínu nemoho... 23.6. odlétáme na týdenní dovolenou s Komárovejma... škoda.. ;o(
A to pane to mi nemůžete přeci udělatVelbloud píše:Tak bohužel, v tomto termínu nemoho... 23.6. odlétáme na týdenní dovolenou s Komárovejma... škoda.. ;o(
YANEK píše:nechci nikomu kazit radost ale v tomhle kempu měli ted srázek opláci pred milovicema a prej děsný doupě samej cikán a ukrajinec ubytování zablešený záchody totálně děsný takže neděkujem mě si rovnou vyškrtněte sem nejedu
podle mě bude akorát změna místa, srazík to přece nemůže ohrozitRudi píše:no tak toto ohrozilo srazbude teda něco?