Když nebude pršet a najdu nějaké schopné auto, tak možná...
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
xenon04: libove foto koukam ze i vyborne vyslo pocasi jak na auta tak na foceni
ja doufam ze se tam dostanu v listopadu, sice nebudu trhat rekordy ale o to tam stejne asi nejde pri tolika lidech
Jako vždy parádní akce a i počasí vyšlo ač to vypadalo odpoledne dost divoce. Jen mě mrzí, že se čím dál víc množí auta (respektive jejich řidiči) co nedokážou pochopit, že když je nějaké auto na okruhu dojede, tak je slušnost hodit blinkr/případně i ubrat a to auto pustit před sebe. Já to takto dělám u všech aut i když mě pak třeba chvilku brzdí v technické pasáži, kde mám navrch. Ale prostě když mě dojel, je logické, že jezdí lepší časy na kolo a uhnu. Tohle zřejmě jeden řidič červené Octavie na bílých kolech nedokázal pochopit a ještě při předjíždění, kdy jsem za ním trpěl dvě kola neb mě vždy ujel "na motor" ukazoval jaká je zřejmě on jednička vztyčeným prostředníčkem
xenon04: Pecka, najdeš tam i něco pro mě? e-mail kdyžtak pošlu sz
Tuner: to bude asi tento, viď? Jezdil na začátku za mnou, ale pak jsem ho radši pustila před sebe, aby mě nesestřelil v nějaké zatáčce a hlídala si ho zepředu
Koukal sem na onboardy tvýho kolegy v červeným Rku a ten co tam zažíval, to byla doslova peklo jízda a né za odměnu ono mi přijde, že rok od roku je to horší a horší, ikdyž teď naposled už sem nebyl...
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Dneska sem naházel na youtube onboardy z mojí šestky třeba se tam někdo najdete v záběru http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... ilGmbP5psN" onclick="window.open(this.href);return false;
Čas sem si sice zlepšil, ale nějak sem tentokrát celej den nedokázal pořádně vychytat čistě projetý kolo
Už to chce nějaký lepší pneu. Tohle je pro ty moje z-line asi limit přes kterej nepudou
Majky.n : Hezky se na to koukalo. Jak na auto na trati tak na řidičku. To sis takhle vymyslela/postavila sama nebo...? Že holky se vztahem k volantu se nevidí moc často.
Rudi : Nenaděláš nic. Musíš to brát tak, že je to blízko a za málo peněz a tak se tam vyskytne spousta divnejch lidí. Neříkám, že mi to nevadí, ale od "normálního" auta to tak nějak čekám, zatímco to EVO mě trochu vyděsilo. Když si chce člověk užít ježdění jen z té pozitivní stránky, tak nesmí hledat v Čechách ale na západ odsud.
Škoda 110 R coupé, srdce 2.0 T.S. 8V, Volvo V 70 2,5 TDI, Škoda 100, ex. Passat 1,9 TDI, ex. Reanult Twingo 1,2, ex. Škoda Rapid, ex. Porsche 924 2.0
Richie, treba ten ***** v zelenym rapidu, myslim, ze ses za nim tahnul taky. Ja ho dojel ve 2 kole a i kdyz jsem byl znacne rychlejsi jak na rovince tak v zatackach, tak me pul kola nechtel pustit...
Jinak On-board odemne
Xenon04: nenaslo by se nejaky foto ty moji bily velryby?
SEAT Toledo II 1.9TDi 81->96kW, -35/-35 KW Suspension - SOLD
Škoda Octavia II FL RS 2.0TDi 125kW DSG
z pohledu diváka mi to tentokrát přišlo v poklidné atmosféře, jenomže je vidět asi jenom 30% trati, co se děje okolo to ví jenom závodniko, takže se mrknu na videa co napoví
jinak z tf¨turner2