Eso píše:tak mam v ruce TM 1/2008 hledam a hledam presny zneni pravidel pro novou sezonu ktery by tam melo byt napsano (jak jsem se docetl v TM 12/2007) a kde nic tu nic![]()
takze dalsi mesic se muzu kopat leda tak do prdele a pouze asi tak odhadovat jak asi tedy budou znit,vsem nasmlouvanym lidem,ktery mi sverili auto a kteri se meli podilet na uprave aut reknu:" klid, jeste mesic,sice jsem byl objednanej ale proste ted jeste nemuzu,pac pravidla vaznou...." jiste budou mit radost a pak mi vyjdou opet vstric![]()
a proc mam pocit ze nekteri souperi jiste uz pravidla vi a pilne pracuji![]()
z celyho srdce si preju at celej tmdc krachne,kdyz neumi ani vcas hodit do placu pravidla...![]()
at zijou stary dobry obsahy!!!
pokud se TMDC pojede tak bez vahEso píše:no nevim ,ale treba ta vaha je podle me celkem dulezitej faktor,podle ktery ho se muzu ridit v dalsich upravach....kdyz nevim 100% ze to bude hranice 1150kg jak muzu neco dal delat?
u nekterych aut mi vyjde, ze bude ve finale lepsi vyhnout se nejakemu drastickemu odlehcovani a byt v horni vahove skupine s polazenym motorem,nez abych se dostal do spodni vahove kategorie byť s polazenym motorem,kde ale nebude sance pokorit hodne lehke soupere...
proto apeluju na zverejneni pravidel ,at se mame ceho "chytit"
dekuji za pochopeni
název pro startovací azřízení - já slyšel stromečekdaiman píše:to sem se dozvěděl taky ale jak se to bude dělat odhad nebo techničak KDYŽ se to nejde bez vah, ale to neni podstatne. podstatnější originální nazev pro přístroj na odstartování drag race (takovy ten semafor)