Jinak srazek super, necekal jsem takovou ucast

Rudi píše:tyve lamo, že tě to baví, tak budou mít dvě ne? Stejně sem choděj jenom oni, nikoho jinýho to nezajímá. Kdyby se rvali do nějakejch společnejch témat - fotky aut, z ulic atd, tak bych neřekl, ale už to docela dost hrotíš a naprosto zbytečně.
Rudi píše:tyve lamo, že tě to baví, tak budou mít dvě ne? Stejně sem choděj jenom oni, nikoho jinýho to nezajímá. Kdyby se rvali do nějakejch společnejch témat - fotky aut, z ulic atd, tak bych neřekl, ale už to docela dost hrotíš a naprosto zbytečně.
Ty vole na rozdíl vod tebe já jí aspoň použiju k tomu k čemu je určenáAlesShi píše:k cemu ji ale bude mit udenko nevim
tak asi jako obvykle v nedeliFazeey píše:abude o vikentu? prijedme s lakono
nevi udenko shondoTommy1978 píše:Ty vole na rozdíl vod tebe já jí aspoň použiju k tomu k čemu je určenáAlesShi píše:k cemu ji ale bude mit udenko nevim![]()
Tyve ty mě vždycky dokážeš rozsekat do hovenFazeey píše:breki a slzi u lami tet asyk... pesticko busijo do klavesnico
Můžem zkusit nahodit termín na neděli 20.00 co vy na to?Fazeey píše:abude o vikentu? prijedme s lakono
hehejoTommy1978 píše:No jo to je pravda heh kaj s hondou meje jednou za rok tudíž stěrky netřeba![]()
asi takTommy1978 píše:Můžem zkusit nahodit termín na neděli 20.00 co vy na to?Fazeey píše:abude o vikentu? prijedme s lakono
to na okna doma neasyAlesShi píše:hehejoTommy1978 píše:No jo to je pravda heh kaj s hondou meje jednou za rok tudíž stěrky netřeba![]()