jdes do detskyho kouktu na kulicky?Laconi píše:Já si na vás vzpomenu až se budu válet ožralej po zemi na IKEA párty

Já ne tak mi to vysvětli tiudeEiffel píše:a tak tomu rozumímTommy1978 píše:Mě je to uplně fuck kdy to bude bo na vás seru![]()
![]()
Tak proč tam jedeš ty megakunde přihřátej??Rudi píše:kaje neceme
Fazeey píše:na dětský.. kuličky..AdieuD píše:jdes do detskyho kouktu na kulicky?Laconi píše:Já si na vás vzpomenu až se budu válet ožralej po zemi na IKEA párty![]()
protože nejsem kájTommy1978 píše:Tak proč tam jedeš ty megakunde přihřátej??Rudi píše:kaje neceme![]()
To si trochu protiřečíš bo seš obrovskej kajRudi píše:protože nejsem kájTommy1978 píše:Tak proč tam jedeš ty megakunde přihřátej??Rudi píše:kaje neceme![]()
A proč nejedeš vozem?AdieuD píše:Sakra.... me se nechce jet sockou... lidi, nesnasim zimu
zmenila jsem ECU za plne programovatelnou. Moje auto ma ted "mysleni" mimina, neumi nic, ani drzet volnobeh. A nekdo ho to musi naucit a trva to deeesne dlouho...Tommy1978 píše:A proč nejedeš vozem?AdieuD píše:Sakra.... me se nechce jet sockou... lidi, nesnasim zimu
No jo no jakej pán takovej krámAdieuD píše:zmenila jsem ECU za plne programovatelnou. Moje auto ma ted "mysleni" mimina, neumi nic, ani drzet volnobeh. A nekdo ho to musi naucit a trva to deeesne dlouho...Tommy1978 píše:A proč nejedeš vozem?AdieuD píše:Sakra.... me se nechce jet sockou... lidi, nesnasim zimu
A druhe auto ma muz....
vikundeTommy1978 píše: No jo no jakej pán takovej krám![]()
![]()
joke
AdieuD píše:vikundeTommy1978 píše: No jo no jakej pán takovej krám![]()
![]()
joke
![]()
![]()
A viste zly pan....Tommy1978 píše:AdieuD píše:vikundeTommy1978 píše: No jo no jakej pán takovej krám![]()
![]()
joke
![]()
![]()
![]()
Ty vole dyť sem tam psal "JOKE" ne??AdieuD píše:A viste zly pan....Tommy1978 píše:AdieuD píše: vikunde![]()
![]()
![]()
To vy pisete jen tak, abyste si beztrestne mohl utahovat z mojeho plechoveho miminka, vy plesate kaji.. vy jste zly pan na nas... Vezmem si sebou nejaky raid na toho vaseho brouka, vikundeTommy1978 píše:Ty vole dyť sem tam psal "JOKE" ne??
To vám nepomůže vifrndoAdieuD píše:To vy pisete jen tak, abyste si beztrestne mohl utahovat z mojeho plechoveho miminka, vy plesate kaji.. vy jste zly pan na nas... Vezmem si sebou nejaky raid na toho vaseho brouka, vikundeTommy1978 píše:Ty vole dyť sem tam psal "JOKE" ne??![]()
![]()
Tommy1978 píše:To vám nepomůže vifrndoAdieuD píše:To vy pisete jen tak, abyste si beztrestne mohl utahovat z mojeho plechoveho miminka, vy plesate kaji.. vy jste zly pan na nas... Vezmem si sebou nejaky raid na toho vaseho brouka, vikundeTommy1978 píše:Ty vole dyť sem tam psal "JOKE" ne??![]()
![]()
![]()
Ale delšíAdieuD píše:P.S. vipicinka je lepsi
takmonaAdieuD píše:Tommy1978 píše:To vám nepomůže vifrndoAdieuD píše: To vy pisete jen tak, abyste si beztrestne mohl utahovat z mojeho plechoveho miminka, vy plesate kaji.. vy jste zly pan na nas... Vezmem si sebou nejaky raid na toho vaseho brouka, vikunde![]()
![]()
![]()
Séédí souček na stěěně, na stěěně,
sédí souček na stěěne sedí a spíí,
...véééézmi na něj plácačku, plácačku,
ňjů býtl bude na sračku, na sračičku... a dal si to nepamatuju