Já též souhlasím s tím, že úroveň SCH je fajn, i když jsme tentokrát dojeli poslední (příště možná i my využijeme luxusu, který poskytuje moderní technologie a mapu si schováme jako rezervuWerunka píše:Souhlasím, že úroveň je fajn, jen se trošku nepovedl předchozí topografický. Asi to bude vypadat, že si stěžuju, ale je pravda, že pořadatelé vždy musí počítat i s deštěm i když za celý týden nespadla ani jedna kapka. Přeci jenom bych sebe i auto uchovala do cíle v čistotě.
Jinak myslím že na 20. 9. s námi můžete počítat.
Ted nevim co myslisWerunka píše: Asi to bude vypadat, že si stěžuju, ale je pravda, že pořadatelé vždy musí počítat i s deštěm i když za celý týden nespadla ani jedna kapka. Přeci jenom bych sebe i auto uchovala do cíle v čistotě.
No to co jste meli za mapu, tak se ani nedivim...&Enuka píše: Já též souhlasím s tím, že úroveň SCH je fajn, i když jsme tentokrát dojeli poslední (příště možná i my využijeme luxusu, který poskytuje moderní technologie a mapu si schováme jako rezervu), se mnou můžete toho 20.9. 2008 počítat, ale za řidiče mluvit nemůžu, kdyžtak si zase seženu někoho jinýho
Ano to jsme nebyli,holt musíme pracovat - brzy vstávatvasek píše:Ted nevim co myslisWerunka píše: Asi to bude vypadat, že si stěžuju, ale je pravda, že pořadatelé vždy musí počítat i s deštěm i když za celý týden nespadla ani jedna kapka. Přeci jenom bych sebe i auto uchovala do cíle v čistotě.Dyt cil topografickeho SCH byl pod striskou (u baru, kam jsme pak sli, a vy mimochodem ne), a hlavne nevzpominam si ze by prselo...
![]()
Jinak s destem pocitame vzdycky, a nase-vase nadseni preci nejaky dest nepokazi.![]()
PS: Dejujeme vsem za chvalu
Nechci rejpat ani strašit, ale s tímhle limitem posádek SCH brzy skončí celkově.vasek píše:Rozhodne! Nebo vas bavi jezdit v 5? Pokud nebude 10, tak to nebude vubec. Nejvice vas jelo kdysi 12 posadek, tak to budem zkouset prekonat. Sice ne hned, ale pomalu a jiste.
Naše mapa je náhodou skvělá (sice asi deset let stará a za tu dobu se v Praze už lecos změnilo, ale jinak jsme to zvládli i podle ní, chtěla bych vidět ostatní, jak by to podle ní zvládli), příště už si s sebou vezmu navigaci, slibujuvasek píše:No to co jste meli za mapu, tak se ani nedivim...&Enuka píše: Já též souhlasím s tím, že úroveň SCH je fajn, i když jsme tentokrát dojeli poslední (příště možná i my využijeme luxusu, který poskytuje moderní technologie a mapu si schováme jako rezervu), se mnou můžete toho 20.9. 2008 počítat, ale za řidiče mluvit nemůžu, kdyžtak si zase seženu někoho jinýho
![]()
Se podivej na Herryho, ten z auta vytahnul asi ctyri mapy a jeste mel v notasu. To je vybava na SCH
A nebo zkus ridit a shanej dobreho navigatora, jako si sehnala Niky. Take to zkousela ruzne, az se nakonec trefila a vyhrala.
A to ji jeste brzdili tri kilogramy retizku
To přeci ale neznamená hned limit 10vasek píše:Rozhodne! Nebo vas bavi jezdit v 5? Pokud nebude 10, tak to nebude vubec. Nejvice vas jelo kdysi 12 posadek, tak to budem zkouset prekonat. Sice ne hned, ale pomalu a jiste.
vasek píše:Myslite, ze bychom to tam meli zastresit, vyluxovat a profiltrovat vodu v nadrzi?Berte to jako neprijemny bonus
, ale myslim, ze s tim fakt nejsme schopni nic udelat. Jedine pripsat do seznamu potrebnych veci destnik.
Tobě se to řekne, ale já osobně mám většinou problém sehnat i jednoho jedinýho člověka aby jel se mnou, já to rozhlašuju všude kde se dá ( jo a mimochodem, kdyby posledně jelo tolik lidí kolik jich hlasovalo, tak nás těch 10 klidně jelo, ale k tomu už se radši nebudeme vracet).vasek píše:Proc se toho hned tak bojite? Vydyt to je jen o tom aby kazdy druhy clovek co byl minule na SCH dotahl jednu posadku... Pokud si budem davat male cile, tak se nikdy niceho velkeho nedocilime. Myslite ze se v Praze nenajde jeste par lidi, kerym se to bude libit stejne jako vam? Ja si myslim ze se takovych najde desitky, jestli ne stovky... Jen to chce, aby se o tom dozvedeli. Problem je v tom, ze na reklamu nejsou penize, proto to rozsiruji pres fora a diskuze, ale sam toho moc nestiham (mam i jine veci na praci). Potreboval bych pomoc i od lidi kteri stoji o SCH... Ja jsem za celou hystorii SCH pritahl dohromady 11 posadek (kamaradi co maji auto, a ktere jsem osobne oslovil), a vice nez polovina z nich prijela znovu. Kdyby to udelal kazdy, kdo se SCH zucastnil, takbychom pokazde meli ucast cca 15-20 posadek.
Zivot je boj! A to plati jak s tou mokrou srazi, tak i s tema posadkama. Verim ze je to tezky nekoho sehnat. To znam, hlavne kdyz nekomu nadsene reknu at prijede, a ten mi rekne ze to je blbost, ktera mu za to nestoji, a ze radsi pujde do hospody, tak si utru frnak a nevesim hlavu. Je to prece v zajmu nas vsech, nejenom me. A ted je do 20.9 dost casu, a prilezitosti, treba na tuning srazech, tak to musime zvladnout!Werunka píše:vasek píše:Myslite, ze bychom to tam meli zastresit, vyluxovat a profiltrovat vodu v nadrzi?Berte to jako neprijemny bonus
, ale myslim, ze s tim fakt nejsme schopni nic udelat. Jedine pripsat do seznamu potrebnych veci destnik.
Tak jsem to zase nemyslela, ale čekala jsem takovou reakci. A deštník by určitě nepomohl, když ta sráz už byla durch mokrá.
Co se týče těch deseti posádek, tak mi to přijde přehnaný. Z mé strany totiž není moc kamarádů, co by se nějak o tohle zajímali, mají jiné koníčky. A z toho zbytku mi poraď : jeden má řidičák, ale nemá auto, další nemá řidičák a nemá ani auto, další má řidičák i auto, ale nechce se mu kvůli jednomu závodu do Prahy. Snaha už byla a marná.
Myslím, že vím přesně o kom mluvíš (že bychom měli stejné kamarády???)david píše:Ano,asi takovejch lidí bude po praze víc,ale já je neznám,je sice fakt že třeba vim o jednom nebo dvou dalších který by to klidně asi jeli,ale záměrně jim to neřeknu protože je tam nechci(a ne kvůli tomu že by mě náhodou mohl předjet),nechci je tam protože vim jak říděj a byl by z toho malér.
Jj&Enuka píše:Myslím, že vím přesně o kom mluvíš (že bychom měli stejné kamarády???)david píše:Ano,asi takovejch lidí bude po praze víc,ale já je neznám,je sice fakt že třeba vim o jednom nebo dvou dalších který by to klidně asi jeli,ale záměrně jim to neřeknu protože je tam nechci(a ne kvůli tomu že by mě náhodou mohl předjet),nechci je tam protože vim jak říděj a byl by z toho malér.
david píše:Jj&Enuka píše:Myslím, že vím přesně o kom mluvíš (že bychom měli stejné kamarády???)david píše:Ano,asi takovejch lidí bude po praze víc,ale já je neznám,je sice fakt že třeba vim o jednom nebo dvou dalších který by to klidně asi jeli,ale záměrně jim to neřeknu protože je tam nechci(a ne kvůli tomu že by mě náhodou mohl předjet),nechci je tam protože vim jak říděj a byl by z toho malér.
jj, 20 září, tak doražteEiffel píše:takže to je 20 září, ano?
Asi je připravím v pondělí, ale nevytisknu, protože už nemám kde... Tak ten leták vyložím na stránkách, mužete si je stáhnout a vytisknout. Budu rád...Renault Welt píše:Nahodou letáčky nový akce asi během tohoto týdne nebudou co???
Ja jen když bude slušné počasí, tak jedeme do Mimoně a tam by se mohli nějaký letáky udat.
A co Ruslan? Se mu to nelibilo? Ja myslim ye jo, tak proc neprijel?Dannysek píše:Ahojky,děkuji za pochvalu VaškuŘetízky nemaj tři kila ale o par gramů míň
![]()
Co se týče posádek kohokoliv se zeptám tak buď nemůže nebo mi odpoví já ještě nevim to je daleko kdyby mi řekli rovnou hele tohle není pro mě tak řeknu fajn nic se neděje ale tohle vymlouvání mě úplně deptá....
Kamarádu s autem mám plno ale ani jeden nemá zájem nebo se mu prostě do toho nechceKdyž se mě Thomas poprvé ptal jestli nechci přijet taky se mi moc nechtělo ale pak jsem si řekla proč to nezkusit a od té doby mě to chytlo,nejezdim to pro výhru ale pro to že mě to baví....
Člověk si tam užije srandu jako třeba při lovení šroubováků....![]()
Jinak se předem omlouvám ale v září street jed nemůžu odjíždim 19.9.na off roady a vracím se až 21.9. Ale když to dobře dopadne jela bych se podívat o týden dřív do té Plzně.Tak se tu zatim mějte.