StreetRacing.cz | Automobilové orientační závody v Praze

Pouze informace o srazech, fotky ve vedlejším tématu.

Moderátoři: Jord, Rudi

Odpovědět
vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Termin je stanoven na 20.9, takže pokud bude deset posádek, tak se nezmeni. Je to treti sobota v mesíci a všichni jsme na to zvyklí, tak to nebudem pokaždé měnit. Kdo bude chtít, tak si čas udělá! A kdo fakt nebude moct, tak pijede příště (třetí sobotu v říjnu si nebude nic plánovat), a nemyslím to zle :nono: :D
Faberlic.cz | Kyslíková kosmetika Faberlic

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

koukám,že se to pěkně rozjelo a docela mě štve,že už to s tou naší účastí neni tak slavný,ale muj spolujezdec je brzda :twisted:
jinak Thomasi,tebe sehnat na ICQ je nad moje síly,dlužíš mi fotky :lol:

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Re: StreetChallenge - Praha

Příspěvek od thomaswilliams »

no jo pan bio by potřeboval...oživit krádeže cukrů a citronků

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

o citronku nic nevim :lol:

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

črdqwe

Příspěvek od thomaswilliams »

opět jsem se byl podívat jak street challenge funguje a jestli Vašek náhodou neustoupil ze svých zásad...byl jsem velmi potěšen že street má stále dobrou úroveň a zdá se mi že nabírá na kvalitě ..asi to můžu posoudit z toho důvodu že nezávodím a tak to vidím z jiného pohledu nic méně jsme mohli alespoň s Vaškem v klidu vykouřit dýmku míru a mírně a rozvážně promluvit o nějakém dalším a velmi zajímavém vývoji street challenge...pokud vy ostatní váháte jestli to za to stojí tak věřte že jo....

Werunka

Příspěvek od Werunka »

Souhlasím, že úroveň je fajn, jen se trošku nepovedl předchozí topografický. Asi to bude vypadat, že si stěžuju, ale je pravda, že pořadatelé vždy musí počítat i s deštěm i když za celý týden nespadla ani jedna kapka. Přeci jenom bych sebe i auto uchovala do cíle v čistotě.
Jinak myslím že na 20. 9. s námi můžete počítat.
když nechcete, tak to nečtěte

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

Werunka píše:Souhlasím, že úroveň je fajn, jen se trošku nepovedl předchozí topografický. Asi to bude vypadat, že si stěžuju, ale je pravda, že pořadatelé vždy musí počítat i s deštěm i když za celý týden nespadla ani jedna kapka. Přeci jenom bych sebe i auto uchovala do cíle v čistotě.
Jinak myslím že na 20. 9. s námi můžete počítat.
Já též souhlasím s tím, že úroveň SCH je fajn, i když jsme tentokrát dojeli poslední (příště možná i my využijeme luxusu, který poskytuje moderní technologie a mapu si schováme jako rezervu 8) ), se mnou můžete toho 20.9. 2008 počítat, ale za řidiče mluvit nemůžu, kdyžtak si zase seženu někoho jinýho :driver:
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší :) )

Kde blb, tam nebezpečno. - J. Werich

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Werunka píše: Asi to bude vypadat, že si stěžuju, ale je pravda, že pořadatelé vždy musí počítat i s deštěm i když za celý týden nespadla ani jedna kapka. Přeci jenom bych sebe i auto uchovala do cíle v čistotě.
Ted nevim co myslis :? Dyt cil topografickeho SCH byl pod striskou (u baru, kam jsme pak sli, a vy mimochodem ne), a hlavne nevzpominam si ze by prselo... :?

Jinak s destem pocitame vzdycky, a nase-vase nadseni preci nejaky dest nepokazi. :D

PS: Dejujeme vsem za chvalu :wink:

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

&Enuka píše: Já též souhlasím s tím, že úroveň SCH je fajn, i když jsme tentokrát dojeli poslední (příště možná i my využijeme luxusu, který poskytuje moderní technologie a mapu si schováme jako rezervu 8) ), se mnou můžete toho 20.9. 2008 počítat, ale za řidiče mluvit nemůžu, kdyžtak si zase seženu někoho jinýho :driver:
No to co jste meli za mapu, tak se ani nedivim... :shock: :D Se podivej na Herryho, ten z auta vytahnul asi ctyri mapy a jeste mel v notasu. To je vybava na SCH :) A nebo zkus ridit a shanej dobreho navigatora, jako si sehnala Niky. Take to zkousela ruzne, az se nakonec trefila a vyhrala. :D A to ji jeste brzdili tri kilogramy retizku :)

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

vasek píše:
Werunka píše: Asi to bude vypadat, že si stěžuju, ale je pravda, že pořadatelé vždy musí počítat i s deštěm i když za celý týden nespadla ani jedna kapka. Přeci jenom bych sebe i auto uchovala do cíle v čistotě.
Ted nevim co myslis :? Dyt cil topografickeho SCH byl pod striskou (u baru, kam jsme pak sli, a vy mimochodem ne), a hlavne nevzpominam si ze by prselo... :?

Jinak s destem pocitame vzdycky, a nase-vase nadseni preci nejaky dest nepokazi. :D

PS: Dejujeme vsem za chvalu :wink:
Ano to jsme nebyli,holt musíme pracovat - brzy vstávat 8)

Buď pršelo nebo nad náma lítal trpaslík s konvičkou a trefil se zrovna na stanoviště u nádrže se šroubovákama kde byl přístup úplně na H....

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Myslite, ze bychom to tam meli zastresit, vyluxovat a profiltrovat vodu v nadrzi? :D Berte to jako neprijemny bonus :) , ale myslim, ze s tim fakt nejsme schopni nic udelat. Jedine pripsat do seznamu potrebnych veci destnik.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

No to už je jedno.

S těma 10ti posádkama na příští SCH to myslíš vážně??? :shock:

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Rozhodne! Nebo vas bavi jezdit v 5? Pokud nebude 10, tak to nebude vubec. Nejvice vas jelo kdysi 12 posadek, tak to budem zkouset prekonat. Sice ne hned, ale pomalu a jiste. :wink:

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renault Welt »

vasek píše:Rozhodne! Nebo vas bavi jezdit v 5? Pokud nebude 10, tak to nebude vubec. Nejvice vas jelo kdysi 12 posadek, tak to budem zkouset prekonat. Sice ne hned, ale pomalu a jiste. :wink:
Nechci rejpat ani strašit, ale s tímhle limitem posádek SCH brzy skončí celkově. :(

A jinak té ulici, jak jsme se bavili, tak na mé mapě je to ta heldova, nikoli niederleho, a našel jsem to i na serveru www.map24.de a je to tam stejně jako na mé mapě v noťasu, takže kdo má pravdu? Ja už těm českým internetovým nevěřím. :nono:
Lepší bejt mrtvej než druhej....

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

vasek píše:
&Enuka píše: Já též souhlasím s tím, že úroveň SCH je fajn, i když jsme tentokrát dojeli poslední (příště možná i my využijeme luxusu, který poskytuje moderní technologie a mapu si schováme jako rezervu 8) ), se mnou můžete toho 20.9. 2008 počítat, ale za řidiče mluvit nemůžu, kdyžtak si zase seženu někoho jinýho :driver:
No to co jste meli za mapu, tak se ani nedivim... :shock: :D Se podivej na Herryho, ten z auta vytahnul asi ctyri mapy a jeste mel v notasu. To je vybava na SCH :) A nebo zkus ridit a shanej dobreho navigatora, jako si sehnala Niky. Take to zkousela ruzne, az se nakonec trefila a vyhrala. :D A to ji jeste brzdili tri kilogramy retizku :)
Naše mapa je náhodou skvělá (sice asi deset let stará a za tu dobu se v Praze už lecos změnilo, ale jinak jsme to zvládli i podle ní, chtěla bych vidět ostatní, jak by to podle ní zvládli), příště už si s sebou vezmu navigaci, slibuju :wink: Ale jinak musím říct, že se mi to líbilo, i když jsme dojeli poslední, alespoň se taky jednou čekalo na nás :)

A pokud budeš trvat na těch 10 posádkách, tak nevím, jestli se ještě někdy nějakej SCH vůbec pojede :?

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

vasek píše:Rozhodne! Nebo vas bavi jezdit v 5? Pokud nebude 10, tak to nebude vubec. Nejvice vas jelo kdysi 12 posadek, tak to budem zkouset prekonat. Sice ne hned, ale pomalu a jiste. :wink:
To přeci ale neznamená hned limit 10 :(

Pochopim pro SCH 20.9. min. účast 6 posádek a postupně zvyšovat,ale dát hned 10 mi přijde jako velkej úlet.

Mimochodem nechcete někdo xsaru?Potřebuju se jí zbavit :D

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Proc se toho hned tak bojite? Vydyt to je jen o tom aby kazdy druhy clovek co byl minule na SCH dotahl jednu posadku... Pokud si budem davat male cile, tak se nikdy niceho velkeho nedocilime. Myslite ze se v Praze nenajde jeste par lidi, kerym se to bude libit stejne jako vam? Ja si myslim ze se takovych najde desitky, jestli ne stovky... Jen to chce, aby se o tom dozvedeli. Problem je v tom, ze na reklamu nejsou penize, proto to rozsiruji pres fora a diskuze, ale sam toho moc nestiham (mam i jine veci na praci). Potreboval bych pomoc i od lidi kteri stoji o SCH... Ja jsem za celou hystorii SCH pritahl dohromady 11 posadek (kamaradi co maji auto, a ktere jsem osobne oslovil), a vice nez polovina z nich prijela znovu. Kdyby to udelal kazdy, kdo se SCH zucastnil, takbychom pokazde meli ucast cca 15-20 posadek.

Werunka

Příspěvek od Werunka »

vasek píše:Myslite, ze bychom to tam meli zastresit, vyluxovat a profiltrovat vodu v nadrzi? :D Berte to jako neprijemny bonus :) , ale myslim, ze s tim fakt nejsme schopni nic udelat. Jedine pripsat do seznamu potrebnych veci destnik.

Tak jsem to zase nemyslela, ale čekala jsem takovou reakci. A deštník by určitě nepomohl, když ta sráz už byla durch mokrá.

Co se týče těch deseti posádek, tak mi to přijde přehnaný. Z mé strany totiž není moc kamarádů, co by se nějak o tohle zajímali, mají jiné koníčky. A z toho zbytku mi poraď : jeden má řidičák, ale nemá auto, další nemá řidičák a nemá ani auto, další má řidičák i auto, ale nechce se mu kvůli jednomu závodu do Prahy. Snaha už byla a marná. :(

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

vasek píše:Proc se toho hned tak bojite? Vydyt to je jen o tom aby kazdy druhy clovek co byl minule na SCH dotahl jednu posadku... Pokud si budem davat male cile, tak se nikdy niceho velkeho nedocilime. Myslite ze se v Praze nenajde jeste par lidi, kerym se to bude libit stejne jako vam? Ja si myslim ze se takovych najde desitky, jestli ne stovky... Jen to chce, aby se o tom dozvedeli. Problem je v tom, ze na reklamu nejsou penize, proto to rozsiruji pres fora a diskuze, ale sam toho moc nestiham (mam i jine veci na praci). Potreboval bych pomoc i od lidi kteri stoji o SCH... Ja jsem za celou hystorii SCH pritahl dohromady 11 posadek (kamaradi co maji auto, a ktere jsem osobne oslovil), a vice nez polovina z nich prijela znovu. Kdyby to udelal kazdy, kdo se SCH zucastnil, takbychom pokazde meli ucast cca 15-20 posadek.
Tobě se to řekne, ale já osobně mám většinou problém sehnat i jednoho jedinýho člověka aby jel se mnou, já to rozhlašuju všude kde se dá ( jo a mimochodem, kdyby posledně jelo tolik lidí kolik jich hlasovalo, tak nás těch 10 klidně jelo, ale k tomu už se radši nebudeme vracet).

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Werunka píše:
vasek píše:Myslite, ze bychom to tam meli zastresit, vyluxovat a profiltrovat vodu v nadrzi? :D Berte to jako neprijemny bonus :) , ale myslim, ze s tim fakt nejsme schopni nic udelat. Jedine pripsat do seznamu potrebnych veci destnik.

Tak jsem to zase nemyslela, ale čekala jsem takovou reakci. A deštník by určitě nepomohl, když ta sráz už byla durch mokrá.

Co se týče těch deseti posádek, tak mi to přijde přehnaný. Z mé strany totiž není moc kamarádů, co by se nějak o tohle zajímali, mají jiné koníčky. A z toho zbytku mi poraď : jeden má řidičák, ale nemá auto, další nemá řidičák a nemá ani auto, další má řidičák i auto, ale nechce se mu kvůli jednomu závodu do Prahy. Snaha už byla a marná. :(
Zivot je boj! A to plati jak s tou mokrou srazi, tak i s tema posadkama. Verim ze je to tezky nekoho sehnat. To znam, hlavne kdyz nekomu nadsene reknu at prijede, a ten mi rekne ze to je blbost, ktera mu za to nestoji, a ze radsi pujde do hospody, tak si utru frnak a nevesim hlavu. Je to prece v zajmu nas vsech, nejenom me. A ted je do 20.9 dost casu, a prilezitosti, treba na tuning srazech, tak to musime zvladnout!

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Ano,asi takovejch lidí bude po praze víc,ale já je neznám,je sice fakt že třeba vim o jednom nebo dvou dalších který by to klidně asi jeli,ale záměrně jim to neřeknu protože je tam nechci(a ne kvůli tomu že by mě náhodou mohl předjet),nechci je tam protože vim jak říděj a byl by z toho malér.

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

david píše:Ano,asi takovejch lidí bude po praze víc,ale já je neznám,je sice fakt že třeba vim o jednom nebo dvou dalších který by to klidně asi jeli,ale záměrně jim to neřeknu protože je tam nechci(a ne kvůli tomu že by mě náhodou mohl předjet),nechci je tam protože vim jak říděj a byl by z toho malér.
Myslím, že vím přesně o kom mluvíš (že bychom měli stejné kamarády???)

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

&Enuka píše:
david píše:Ano,asi takovejch lidí bude po praze víc,ale já je neznám,je sice fakt že třeba vim o jednom nebo dvou dalších který by to klidně asi jeli,ale záměrně jim to neřeknu protože je tam nechci(a ne kvůli tomu že by mě náhodou mohl předjet),nechci je tam protože vim jak říděj a byl by z toho malér.
Jj 8)

Werunka

Příspěvek od Werunka »

david píše:
&Enuka píše:
Jj 8)

Já vím o kom mluvíš, ale ten jeden rozhodně není můj kamarád a pro bezpečí všech posádek bude bezpečnější, když zůstane doma. :)

Dannysek

Příspěvek od Dannysek »

Ahojky,děkuji za pochvalu Vašku :D Řetízky nemaj tři kila ale o par gramů míň :wink:
Co se týče posádek kohokoliv se zeptám tak buď nemůže nebo mi odpoví já ještě nevim to je daleko kdyby mi řekli rovnou hele tohle není pro mě tak řeknu fajn nic se neděje ale tohle vymlouvání mě úplně deptá....
Kamarádu s autem mám plno ale ani jeden nemá zájem nebo se mu prostě do toho nechce :( Když se mě Thomas poprvé ptal jestli nechci přijet taky se mi moc nechtělo ale pak jsem si řekla proč to nezkusit a od té doby mě to chytlo,nejezdim to pro výhru ale pro to že mě to baví....
Člověk si tam užije srandu jako třeba při lovení šroubováků.... :D

Jinak se předem omlouvám ale v září street jed nemůžu odjíždim 19.9.na off roady a vracím se až 21.9. Ale když to dobře dopadne jela bych se podívat o týden dřív do té Plzně.Tak se tu zatim mějte.

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

takže to je 20 září, ano?
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renault Welt »

Nahodou letáčky nový akce asi během tohoto týdne nebudou co???

Ja jen když bude slušné počasí, tak jedeme do Mimoně a tam by se mohli nějaký letáky udat. 8)
Lepší bejt mrtvej než druhej....

Dannysek

Příspěvek od Dannysek »

Leda že by sis je vytisknul sám:))

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Eiffel píše:takže to je 20 září, ano?
jj, 20 září, tak doražte :wink:
Renault Welt píše:Nahodou letáčky nový akce asi během tohoto týdne nebudou co???

Ja jen když bude slušné počasí, tak jedeme do Mimoně a tam by se mohli nějaký letáky udat.
Asi je připravím v pondělí, ale nevytisknu, protože už nemám kde... Tak ten leták vyložím na stránkách, mužete si je stáhnout a vytisknout. Budu rád... :wink: A kdyby se našel nekdo kdo by to rad vytisknul zadarmo tak 20-50 barevných A4 (nebo aspon ma takovou možnost), tak se ozvěte, začneme spolupracovat... :D

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Dannysek píše:Ahojky,děkuji za pochvalu Vašku :D Řetízky nemaj tři kila ale o par gramů míň :wink:
Co se týče posádek kohokoliv se zeptám tak buď nemůže nebo mi odpoví já ještě nevim to je daleko kdyby mi řekli rovnou hele tohle není pro mě tak řeknu fajn nic se neděje ale tohle vymlouvání mě úplně deptá....
Kamarádu s autem mám plno ale ani jeden nemá zájem nebo se mu prostě do toho nechce :( Když se mě Thomas poprvé ptal jestli nechci přijet taky se mi moc nechtělo ale pak jsem si řekla proč to nezkusit a od té doby mě to chytlo,nejezdim to pro výhru ale pro to že mě to baví....
Člověk si tam užije srandu jako třeba při lovení šroubováků.... :D

Jinak se předem omlouvám ale v září street jed nemůžu odjíždim 19.9.na off roady a vracím se až 21.9. Ale když to dobře dopadne jela bych se podívat o týden dřív do té Plzně.Tak se tu zatim mějte.
A co Ruslan? Se mu to nelibilo? Ja myslim ye jo, tak proc neprijel?

Odpovědět

Zpět na „Srazy“