ahoj,
v práci máme blázna co má jen maximy 3,0 V6 na plynu a ted dostal spásnou myšlenku,že by to oturbil a to tak,že nebude přepisovat origo mapu benzínu,ale bude to tlačit přes plyn. Mě se to nějak nezdá a on to vidí nějak moc snadně už si sehnal nějaký turbo. Já osobně bych to nedělal,ale já to neplatím. Jen by mě zajímal váš názor,hlavně ten plyn k tomu,nemyslím,že by byl plyn vhodný materiál ke stavbě,ale mohu se mýlit. Plyn je sekvence. jestli se rozhoupe a půjde do toho opravdu tak sem budu dávat fotky,ale myslím,že to zustane jen u myšlenky....
Maxima V6 LPG přestavba na turbo
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Maxima V6 LPG přestavba na turbo
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
Re: Maxima V6 LPG přestavba na turbo
maxima má bud VG30DE nebo VQ30DE ta mladší... u VG30DE bych postupoval na přestavbu na VG30DETT (twinturbo) jako má Z32 300ZX mohlo by hodně pasovat a moc usnadnit.. použil bych nistune k doladění..
mno co se ti na LPG nezda? pokud ma sekvenci s ridici jednotkou nemel by bejt problem to naladit rpo potrebne mnozstvi plynu... ale urcite to nebdue tak jednoduche jak si mysli hlavne to NEJAK TURBO je velice usmevne 

TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
pokud má VG30DE, tak mám svody do 500 hp a měl bych mít i turba do cca 450hp pro tu úpravu, pokud by měl zájem kontaktuj mě přes SZ, chodím sem jednou za tři dny +- (teoreticky bych našel i jednotku, pokud má stejnej konektror, aby mu to jelo i v benzínu na turbu)
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
díky moc,k plynu nejsem moc nakloněn,kamarádovi předám a uvidíme 

Ford Mondeo TDCI (96kw)
Taky mě to párkrát napadlo. Takže myslíte, že to není vražda oturbit auto na LPG?
Vražda je turbit tak starej motor nepřipravenejRISAK píše:Taky mě to párkrát napadlo. Takže myslíte, že to není vražda oturbit auto na LPG?
Vražda je turbit tak starej motor nepřipravenej[/quote]
není.
Nissan Pulsar NX
Saab 9000 B202-sold
projekt-Saab 9-5 s motorem z 9000 r.v.92
sold-Nissan Primera P11/144 SR20DE+T,T28 12 PSI,10:1 komprese-sold
Saab 9000 B202-sold
projekt-Saab 9-5 s motorem z 9000 r.v.92
sold-Nissan Primera P11/144 SR20DE+T,T28 12 PSI,10:1 komprese-sold