Zvětšení ET ALU kol
Zvětšení ET ALU kol
Asi dosti stupidní dotaz..... Jde nějak zvětšit ET kol při zachování jejich použitelnosti???

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Re: Zvětšení ET ALU kol
jak u kteryho, zalezi kolik je masa pid sroubama, napr borbet A je takhle delanej, ze proste pri et 15 musis mit delsi srouby ze tam je vic masa a u et 25 staci srou "seriovej", pac tam je amsa min, chtelo by to konkretni foto dosedaci plochy kola a vedelo by se, ale zas necekej, ze nahonis nejaky decimetry
proste 10 palcovy 17 na vektru nedostanesa hlavne bacha, ikdybys je tam dostal, tak aby neskrtala vnitni hrana limce o tlumice, ja takhle musel upravovat svoje kola na bawu a stejne tam jeste fust musim mit 12 mm podlozku pac se tam proste jinak nevejdou
cabrio bukvice
tak o 10" kola mi opravdu nejde
pokud chci použit podložky pro změnu rozteče tak musí mít nějakou tloušťku.... někde jsem vyčetl cca 28mm a pokud má kolo ET48 tak by jsme byli na ET 20 a to už je pro mě docela moc malý ET 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
pokud se nemýlim, tak snad nejužší podložky se dělaj kolem 18-20mm
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Rudi - dělají se i 5mm podložky pod kola...jen nemají ten náběh na náboj, to mají až ty širší nějaký...
podložky pro změnu rozteče tak uzké????
se změnou rozteče 22mm 
Na podložky se změnou rozteče je minimum 15mm...

- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Jj, omlouvám se...přehlídl jsem že jde o změnu rozteče,...my bad 
Zdravím, sháním někoho, kdo umí zvětšit ET kol. Nynější kola, co mám na impreze si chci zrenovovat, ale škrtají mi pneu o lemy při plném zatížení za jízdy. Nynější ET kol je 40, potřeboval bych to stáhnut někam k cca ET 45 (zatím odhad, nezměřeno) - což je nějaký 5mm. Na kolech je "masa" dost, tak si myslím, že by o 5mm je stáhnout nebyl problém. Chce to ale sehnat někoho, kdo to strojně stáhne, pokud to půjde. Má s tím někdo zkušenost? Dík...
Subaru Impreza WRX wagon
www.titansliberec.cz
www.titansliberec.cz
Tohle by Ti měl udělat "kdokoliv" kdo má větší soustruh 
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Na změnu rozteče se dají od podložky 10mm, bud se super duralu, nebo kvalitní oceli. Když člověk ví jak na to, tak jde vše... 
Lepší bejt mrtvej než druhej....
mám na svém autě alu kola 8x19 ET 29 , na snižování jsou dost vylezlí , dalo by se to stočit na ET 35 ? co myslíte
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To záleží kolik je materiálu na dosedací ploše... respektive, jak dlouhá je díra pro šroub.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- LiberaleMiguel2
Změř to a vyfoť, to se pak bude líp radit 
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)