Rozumi tu nekdo pocitacum,sestavam???

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Mickael

Rozumi tu nekdo pocitacum,sestavam???

Příspěvek od Mickael »

Ahoj,
jelikoz kdo si hraje nezlobi,a za dva dny vychazi novy Battlefield 3 (myslim ze nejlepsi 1st person akce pro nadchazejici roky), chtel bych si koupit lepsi herni pocitac. Ale asi jsem trosku zaspal,a v zaplave 4 a 6ti jader jsem se prestal orientovat.
Co potrebuji : Vykonny procesor, grafickou kartu,kvalitni zdroj,osklivou a levnou skrin :D
Co nepotrebuji : Nepotrebuji prehnanou HDD pamet,,bluray,ani jinak drahou mechaniku.(veci na kterych se da neco usetrit)
Je lepsi procesor od Intelu,nebo AMD? Proc?
Cena tak do 15tis.
Zkratka mi jde o to,abych si za dva roky nemusel kupovat novy,protoze tenhle uz by nestihal.
Dik za rady a vas cas.
R33 GTST Mspec2 '97

M@C

Re: Rozumi tu nekdo pocitacum,sestavam???

Příspěvek od M@C »

Nez upgradovat komp za 15t, tak jsem to vyresil koupi PS3 za 5t, sem tam si koupim nejakou hru (nehraju moc casto, par her mi vystaci na rok...), vetsinou par mesicu po vydani za polovicni cenu na Aukru, a po dohrani ji tam zas se ztratou 200-300kc prodam.
A je celkem rozdil mezi hranim u PC na malem LCD, zavreny sam v pracovne, a nebo na 50" TV v obyvaku, treba Gran Turismo s kamosema nebo nejake logicke hricky s mladou 8)

Ale abych nebyl uplne OT, tak se doporucuji ridit temito doporucenyma sestavama:

http://extrahardware.cnews.cz/doporucen ... srpen-2011" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.svethardware.cz/art_doc-E454 ... AC18A.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=932&t=1131316" onclick="window.open(this.href);return false;

Mickael

Příspěvek od Mickael »

PS3 uz mam, GT5 taky :) ale mys je mys.
Ale dik,ten prvni odkaz je poucny.
R33 GTST Mspec2 '97

Mirek-200sx

Příspěvek od Mirek-200sx »

Osobne bych s nakupem PC pockal az vyjde novej intel do LGA 2011. Ceny ostatnich pujdou dolu. Kazdopadne co se procesoru tyce, sel bych do Core i5 2500K, k tomu vhodnou desku (preferuju Asus, sam mam Asus P8Z68 V-Pro, ale zalezi komu co sedne) a nejakou slusnou GK. Tady mam zkusenost jen s Atinama, ted mam Asus HD 6970 Direct Cu II a ta je uplne perfektni, ale predtim jsem mel levnejsi MSI 6950 Twin Frozr II a taky slapala vice nez slusne.
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roume-n »

ted jsem si kupoval tuhle sestavu http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 810117P901" onclick="window.open(this.href);return false; , vyslo me to na necelejch 22k. (je v tom jeste zehlicka pro mladou a ten hardisk me stal 1400kc, ted je tam za nejakou halus cenu) zatim vsechno pekne slape. za 15 000 to asi zadnej zazrak nebude... ten procesor by byl asi lepší intel i5 ... ale to uz bylo nad muj limit
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roume-n »

Navíc z tý grafiky Sapphire Radeon HD 6950 TOXIC se pouhým přepnutím tlačítka dá udělat HD6970 viz člínek http://www.ddworld.cz/pc-a-komponenty/g ... -roku.html" onclick="window.open(this.href);return false; Zatím jsem zkoušel MAfii II a GTA 4 a vše plynule na plno, rozlišení 1400x1050 kvůli LCD, který víc neumí...

Mirek-200sx

Příspěvek od Mirek-200sx »

u tech 6950tek bacha, funguje to jen u referencnich a neni to "pouhe prepnuti tlacitka". Je nutne tam nahrat bios z te 6970ky. Treba MSI Twin Frozr II to neumi...
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roume-n »

no já mám HD6950 Toxic a u tý mi to jde

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roume-n »

aha, tak prej povodně zaplavili továrny WD, proto jsou hardisky tak drahý a nemá cenu je ted vůbec kupovat, mě ten disk stál 1300 a ted je ten samej za 3400kc

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

To uz je lepsi koupit SSD 8)

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“