Nabízí se mi totiž celkem výhodná koupě a okolnosti nasvědčují tomu, že si pro ní asi sjedu, ale chtěl bych znát alespoň nějáké názory

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
Jo jel... v té slabší se 125 nebo 130 konmi...gizmi píše:Sova: jel jsi nekdy v CRXku?Ja ti nevim, ale moc rad presednu z 400Nm kroutaku zpet do takrka nuloveho, jen kdyz se to necha tocit
A prednosti techto olejnicek netreba vyzvedavat
![]()
chtěl bych vidět člověka, co vymyslel design těhle kol...
teď se tomu směješ, nicméně todle byli dost populární kola(znám horší designy), dneska frčí už něco jinýho, v týdle době byli lidi vůbec rádi, že měli hliníkáčebóďa píše:chtěl bych vidět člověka, co vymyslel design těhle kol...