F1 - v Melbourne bude sranda:)

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

F1 - v Melbourne bude sranda:)

Příspěvek od mr.modena »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Naháčův běh se přesouvá ze Silverstone do Melbourne
http://www.formule.cz/formule/index.php ... lanku=3143
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

sic

Příspěvek od sic »

:smich: :smich: :smich:
when I grow up, I want to be a racing driver

Baurak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurak »

:smich: :smich: :smich:

o tom jsem vubec nevedel :oops: :oops:
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO
My Šáde

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

run bitch run
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

patras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patras »

tak na to se tesim ..
BMW E36 328i coupé M52 DOHC 193PS - lepší je bejt první v pekle, než druhej v nebi !!! www.paintballnachod.cz

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Mě by spíš zajímalo, jak to bude na startu s Minardi. Nejdřív to vypadalo, že budou mít vyjímku pro vůz loňských specifikací, pak se proti postavilo Ferrari a teď už i Red bull. A nakonec se nechal slyšet Stoddart, že dokáže svoje auto do závodu nějak přispůsobit. Když to nestihl za půl roku, jak to může stihnout za dva dny? Já už tomu fakt nerozumím. Nevíte někdo jestli to Minardi na startu bude nebo ne?

spodli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spodli »

barbucha píše:Mě by spíš zajímalo, jak to bude na startu s Minardi. Nejdřív to vypadalo, že budou mít vyjímku pro vůz loňských specifikací, pak se proti postavilo Ferrari a teď už i Red bull. A nakonec se nechal slyšet Stoddart, že dokáže svoje auto do závodu nějak přispůsobit. Když to nestihl za půl roku, jak to může stihnout za dva dny? Já už tomu fakt nerozumím. Nevíte někdo jestli to Minardi na startu bude nebo ne?
tyky by mě to zajímalo, chci si totiž na tak skvělou stáj vsadit ňáký ty litříky že budou poslední teda jestli tady na to jsou vůbec vypsaný kurzi :lol:

martin

Příspěvek od martin »

Ha! Tak to je borec jestli do toho pujde. :lol:

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

barbucha píše:Mě by spíš zajímalo, jak to bude na startu s Minardi. Nejdřív to vypadalo, že budou mít vyjímku pro vůz loňských specifikací, pak se proti postavilo Ferrari a teď už i Red bull. A nakonec se nechal slyšet Stoddart, že dokáže svoje auto do závodu nějak přispůsobit. Když to nestihl za půl roku, jak to může stihnout za dva dny? Já už tomu fakt nerozumím. Nevíte někdo jestli to Minardi na startu bude nebo ne?
- už loni věděl Stodart, že nestihne postavit auto dle nových regulí
- FIA souhlasí s nasazením takových aut, když budou vyhovovat bezpečnosti - a to tak je
- ostatní věci který jsou proti pravidlům musí schválit všechny teamy, aby mohl Stodart pustit tyhle auta do závodu
- všechny teamy kromě Ferrari už žádal o svolení loni a souhlas dostal
- jenže na Ferrari se vykašlal a neptal se jich
- 5 dnů před závodem zavolal Todtovi a ten se mu vysmál
- Stodart začal vyhrožovat pálením vlajek, bojkotem ostatních teamů, které by solidárně nenastoupily do závodu
- Schumi začal orodovat za Minardi
- pak přišel Red Bull s tím že taky nesouhlasí a že ten původní souhlas udělil původní vlastník a oni tim nejsou vázáni, stejně argumentuje Midland, který odkoupil Jordan
- Redbullu a Jordanu totiž došlo, že Minardi bude mít výhodu a kdyby jim proto sebrali body mohlo by to být pro ně dost fatální
- Stodartovi došlo, že je v pr*deli, proto se rozhoduje, že postaví na start auta, postavený dle nových regulí, ale neotestovaný
- je otázka zda se vůbec pokusí kvalifikovat (ala Arrows při GP FR '02) nebo po startu neujedou kolo a nezabalí to, protože s neotestovanýma autama to bude riziko
- chudák Albers, to si nezaslouží
- otázka je kdo bude dělat druhýho jezdce, protože podle mě Friesacher ještě nemá superlicenci a ani zaplacený sponzorský peníze

:lol: sem se nějak rozepsal
>> Czechferrari.cz <<

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Přihlašte se ještě do F1ligy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>> Czechferrari.cz <<

Baurak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurak »

tak dnesni trenink ukazal za by maclaren mohl byt dobry v prvni 5 byly 3...sumachr byl 4
My Šáde

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Baurak píše:tak dnesni trenink ukazal za by maclaren mohl byt dobry v prvni 5 byly 3...sumachr byl 4
Já myslím že podle tréninku se jen těžko odhadne reálná rychlost aut. Víc poznáme při zítřejší první kvalifikaci :wink: A bohužel Minardi se v tréninku neobjevilo, takže zítra mají poslední možnost postavit auta na kvaldu. Přál bych jim něco podobnýho jako před dvěma lety v Austrálii, ale to se asi nestane

Baurak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurak »

barbucha píše:
Baurak píše:tak dnesni trenink ukazal za by maclaren mohl byt dobry v prvni 5 byly 3...sumachr byl 4
Já myslím že podle tréninku se jen těžko odhadne reálná rychlost aut. Víc poznáme při zítřejší první kvalifikaci :wink: A bohužel Minardi se v tréninku neobjevilo, takže zítra mají poslední možnost postavit auta na kvaldu. Přál bych jim něco podobnýho jako před dvěma lety v Austrálii, ale to se asi nestane
napsal jsem ze by mohl ne ze je dobry to je zasadni rozdil 8)
minardi asi nepojede protoze nemaj auto podle predpisu a ferrari a jeste jedna staj hlasovali proti nasazeni vozu z lonske sezony tak ze maj asi smulu :roll:
My Šáde

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Baurak píše:
barbucha píše:
minardi asi nepojede protoze nemaj auto podle predpisu a ferrari a jeste jedna staj hlasovali proti nasazeni vozu z lonske sezony tak ze maj asi smulu :roll:
:nono: viz o 5 příspěvků výše
>> Czechferrari.cz <<

Baurak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurak »

mr.modena píše:
Baurak píše:
barbucha píše: Já myslím že podle tréninku se jen těžko odhadne reálná rychlost aut. Víc poznáme při zítřejší první kvalifikaci :wink: A bohužel Minardi se v tréninku neobjevilo, takže zítra mají poslední možnost postavit auta na kvaldu. Přál bych jim něco podobnýho jako před dvěma lety v Austrálii, ale to se asi nestane

:nono: viz o 5 příspěvků výše
sem si nevsim :oops:
My Šáde

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Baurak píše:
Já bych taky přál McLarenu po loňský utrápený sezóně místa na předních pozicích. A hlavně porádný souboje až do cíle 8)

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

barbucha: No ja fandim JPM (uz od dob kdy jeste jezdil F3000 a pak Cart), takze letos vlastne taky bduu drzet palce McLarenu ;-)

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

já fandím John Player Special má jí tady na monitoru :o)
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

MarauderZ28 píše:já fandím John Player Special má jí tady na monitoru :o)
ukaž klasiku :o)
>> Czechferrari.cz <<

sic

Příspěvek od sic »

1.kvalifikace byla zajimava :lol: :lol:
when I grow up, I want to be a racing driver

barbucha

Příspěvek od barbucha »

sic píše:1.kvalifikace byla zajimava :lol: :lol:
No nevim, Ferrari jsou vzadu :cry: Ale líp zajet nemohli a takhle to bude alespoň zajímavější :lol: A jsem moc zvědavej na Mekáče. Rychlý budou určitě, ale hlavně jestli pořešili tu spolehlivost...... :?:

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Podle mě JPM ve stříbrným šípu bude smrtonosná kombinace... :) On jezdí hodně rychle, bohužel tak hoooodně nebezbečně... :twisted:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

díval jsem se live na ORF :D počasí to úplně znehodnotilo, uvidíme dneska o půlnoci - 2.kvalifikace a pak ve 3 hodiny co přinese závod

:cry: nejvíc mě se*e, že se nám včera pokazilo video :cry: , takže si nemůžu dělat svoje sestřihy a ani nemůžu starý zánamy digitalizovat.... :cry:
>> Czechferrari.cz <<

barbucha

Příspěvek od barbucha »

A ještě si z Ferrari všichni dělají srandu :vztek: Tohle jsem našel na Formule-1.cz :lol:

Obrázek

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

barbucha píše:A ještě si z Ferrari všichni dělají srandu :vztek: Tohle jsem našel na Formule-1.cz :lol:

http://img126.exs.cx/img126/8524/f1teletub9kh.jpg
v souvislosti s těmahle fotosoutěžema jsou pro mě na f-1.cz největší ubožáci, protože ocenit tuhle foku: http://f1.motorhaus.cz/fotogalerie.asp? ... 63&pl=6655
kde je schumi s černou páskou, po dni kdy mu umřela matka, mi připadá nechutné :x
>> Czechferrari.cz <<

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:evil: to sou buzny míša jim všem zase ukáže :alien:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Jestli tu fotku s černou páskou udělali jako reakci na úmrtí jeho matky, tak jsou to vážně ubožáci :x Ale ti Teleblbís jsou docela v pohodě

barbucha

Příspěvek od barbucha »

YANEK píše::evil: to sou buzny míša jim všem zase ukáže :alien:
Jo, tak už to chodí několik let. Nejdřív všichni věští, jak už je Ferrari v prdeli, a že tentokrát už opravdu nemá šanci a na konci sezóny zase argumentují tím že si vítězství obstarali kupčením s FIA a Ecclestonem. Úspěch se prostě neodpouští :( Já taky uznávám, že naprostá dominance Ferrari posledních let atraktivitě F1 nepřidá, ale faktem zůstává, že to rozhodně není vina Ferrari.

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D samo že nejsem rád když je to jednotvárný ale prostě kdo umí umí a ferrari v kombinaci se šumim je vražedná kombinace :wink:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

barbucha píše:
YANEK píše::evil: to sou buzny míša jim všem zase ukáže :alien:
Jo, tak už to chodí několik let. Nejdřív všichni věští, jak už je Ferrari v prdeli, a že tentokrát už opravdu nemá šanci a na konci sezóny zase argumentují tím že si vítězství obstarali kupčením s FIA a Ecclestonem. Úspěch se prostě neodpouští :( Já taky uznávám, že naprostá dominance Ferrari posledních let atraktivitě F1 nepřidá, ale faktem zůstává, že to rozhodně není vina Ferrari.
No a nejhorší je, že kvuli týhle nadvládě Schumiho respektive Ferrari pak FIA nařizuje naprostý blbosti v rally, aby přitáhli diváky na F1... :(
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“