Naháčův běh se přesouvá ze Silverstone do Melbourne
http://www.formule.cz/formule/index.php ... lanku=3143
Moderátor: Bohuš
tyky by mě to zajímalo, chci si totiž na tak skvělou stáj vsadit ňáký ty litříky že budou poslední teda jestli tady na to jsou vůbec vypsaný kurzibarbucha píše:Mě by spíš zajímalo, jak to bude na startu s Minardi. Nejdřív to vypadalo, že budou mít vyjímku pro vůz loňských specifikací, pak se proti postavilo Ferrari a teď už i Red bull. A nakonec se nechal slyšet Stoddart, že dokáže svoje auto do závodu nějak přispůsobit. Když to nestihl za půl roku, jak to může stihnout za dva dny? Já už tomu fakt nerozumím. Nevíte někdo jestli to Minardi na startu bude nebo ne?
- už loni věděl Stodart, že nestihne postavit auto dle nových regulíbarbucha píše:Mě by spíš zajímalo, jak to bude na startu s Minardi. Nejdřív to vypadalo, že budou mít vyjímku pro vůz loňských specifikací, pak se proti postavilo Ferrari a teď už i Red bull. A nakonec se nechal slyšet Stoddart, že dokáže svoje auto do závodu nějak přispůsobit. Když to nestihl za půl roku, jak to může stihnout za dva dny? Já už tomu fakt nerozumím. Nevíte někdo jestli to Minardi na startu bude nebo ne?
Já myslím že podle tréninku se jen těžko odhadne reálná rychlost aut. Víc poznáme při zítřejší první kvalifikaciBaurak píše:tak dnesni trenink ukazal za by maclaren mohl byt dobry v prvni 5 byly 3...sumachr byl 4
napsal jsem ze by mohl ne ze je dobry to je zasadni rozdilbarbucha píše:Já myslím že podle tréninku se jen těžko odhadne reálná rychlost aut. Víc poznáme při zítřejší první kvalifikaciBaurak píše:tak dnesni trenink ukazal za by maclaren mohl byt dobry v prvni 5 byly 3...sumachr byl 4A bohužel Minardi se v tréninku neobjevilo, takže zítra mají poslední možnost postavit auta na kvaldu. Přál bych jim něco podobnýho jako před dvěma lety v Austrálii, ale to se asi nestane
Baurak píše:napsal jsem ze by mohl ne ze je dobry to je zasadni rozdilbarbucha píše:Já myslím že podle tréninku se jen těžko odhadne reálná rychlost aut. Víc poznáme při zítřejší první kvalifikaciBaurak píše:tak dnesni trenink ukazal za by maclaren mohl byt dobry v prvni 5 byly 3...sumachr byl 4A bohužel Minardi se v tréninku neobjevilo, takže zítra mají poslední možnost postavit auta na kvaldu. Přál bych jim něco podobnýho jako před dvěma lety v Austrálii, ale to se asi nestane
![]()
minardi asi nepojede protoze nemaj auto podle predpisu a ferrari a jeste jedna staj hlasovali proti nasazeni vozu z lonske sezony tak ze maj asi smulu
sem si nevsimmr.modena píše:Baurak píše:napsal jsem ze by mohl ne ze je dobry to je zasadni rozdilbarbucha píše: Já myslím že podle tréninku se jen těžko odhadne reálná rychlost aut. Víc poznáme při zítřejší první kvalifikaciA bohužel Minardi se v tréninku neobjevilo, takže zítra mají poslední možnost postavit auta na kvaldu. Přál bych jim něco podobnýho jako před dvěma lety v Austrálii, ale to se asi nestane
![]()
minardi asi nepojede protoze nemaj auto podle predpisu a ferrari a jeste jedna staj hlasovali proti nasazeni vozu z lonske sezony tak ze maj asi smulu
viz o 5 příspěvků výše
Já bych taky přál McLarenu po loňský utrápený sezóně místa na předních pozicích. A hlavně porádný souboje až do cíleBaurak píše:
napsal jsem ze by mohl ne ze je dobry to je zasadni rozdil![]()
v souvislosti s těmahle fotosoutěžema jsou pro mě na f-1.cz největší ubožáci, protože ocenit tuhle foku: http://f1.motorhaus.cz/fotogalerie.asp? ... 63&pl=6655barbucha píše:A ještě si z Ferrari všichni dělají sranduTohle jsem našel na Formule-1.cz
![]()
http://img126.exs.cx/img126/8524/f1teletub9kh.jpg
Jo, tak už to chodí několik let. Nejdřív všichni věští, jak už je Ferrari v prdeli, a že tentokrát už opravdu nemá šanci a na konci sezóny zase argumentují tím že si vítězství obstarali kupčením s FIA a Ecclestonem. Úspěch se prostě neodpouštíYANEK píše:to sou buzny míša jim všem zase ukáže
No a nejhorší je, že kvuli týhle nadvládě Schumiho respektive Ferrari pak FIA nařizuje naprostý blbosti v rally, aby přitáhli diváky na F1...barbucha píše:Jo, tak už to chodí několik let. Nejdřív všichni věští, jak už je Ferrari v prdeli, a že tentokrát už opravdu nemá šanci a na konci sezóny zase argumentují tím že si vítězství obstarali kupčením s FIA a Ecclestonem. Úspěch se prostě neodpouštíYANEK píše:to sou buzny míša jim všem zase ukáže
Já taky uznávám, že naprostá dominance Ferrari posledních let atraktivitě F1 nepřidá, ale faktem zůstává, že to rozhodně není vina Ferrari.