pojistka UK
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
pojistka UK
Čau chtěl bych dotáhnout celicu z anglie a nákej čas ji nechat v pravo,ale potřeboval bych jak je to pojistkou někdo,někdy mi řikal že v CZ to jde nejvíc 3 měs,dá se to vyřešit že bych si pojistil v UK a normálně to platil víc než rok?Nebo jak se to jinak řeší?Uvítám každé info,díky.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: pojistka UK
Celicu jakou? Obyc nebo GT-FOUR? Nechas to na sebe registrovany v UK nebo export? V pripade exportu jedes loterii... 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
kdybych chtěl normální tak pro ni nejedu do UKZemi píše:Celicu jakou? Obyc nebo GT-FOUR? Nechas to na sebe registrovany v UK nebo export? V pripade exportu jedes loterii...

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jednu prodavam mimochodem... Jinak kdyz s ni pojedes na uzemi UK tak rozhodne musis mit UK pojisteni vc. european cover.... Po CR si to pak pojisti na VINko...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
vim koukal sem...na to vinko to ale jde jen na ty 3 měsíce ne,nebo i na dýl?Dík
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno musis koumat.... Vetsina pojistoven te vypiska no...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. uzaviral jsem ted pojistku u pojistovny AXA a dostal zalenou kartu jen na tri mesice s tim, ze mi pak poslou jinou. jestli tohle neni prave ta "spravna" pojistovna pro UK stroje. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

tak už vim kam skočimAR166 píše:.. uzaviral jsem ted pojistku u pojistovny AXA a dostal zalenou kartu jen na tri mesice s tim, ze mi pak poslou jinou. jestli tohle neni prave ta "spravna" pojistovna pro UK stroje.

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
abych te neuved v omyl, ja nepojistoval uk pravaka, ale normalniho levaka. jen me napadla souvislost s tema 3 mesicema.. no, to ja jsem taky zvedavej, jestli ji poslou. 
v karlovarsky sekci nabizi pojisteni u AXA clen TheTimo, tak se ho zkus zeptat.

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

a nejde to řešit tak že po těch 3 měsících pojistka skončí a uzavře se hned zase nová?AR166 píše:abych te neuved v omyl, ja nepojistoval uk pravaka, ale normalniho levaka. jen me napadla souvislost s tema 3 mesicema.. no, to ja jsem taky zvedavej, jestli ji poslou.
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak i tak to mas jen pro policajty zelenou kartu. kdyz se neco stane, polistovna od toho da ruce pryc pac pravak nema v CR co delat
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak.Mike Mad píše:tak i tak to mas jen pro policajty zelenou kartu. kdyz se neco stane, polistovna od toho da ruce pryc pac pravak nema v CR co delat

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
a nákej tip u ktery to jde bys nedal?Zemi píše:Mno musis koumat.... Vetsina pojistoven te vypiska no...
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sorry nemam....
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
nedavno sem četl 200sx foru a někdo myslim že zrovna zemi,tam psal že kdosi rozstřelil pasata s LHD stičkem a pojištovna to pokryla,tak nevimMike Mad píše:tak i tak to mas jen pro policajty zelenou kartu. kdyz se neco stane, polistovna od toho da ruce pryc pac pravak nema v CR co delat

asi proto,že LHD u nás neni "nelegální" ? 

to ani RHD, viz třeba veteráni nebo zametací vozy 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Čelní okno z připojištění na RHD taky proplaceno 

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslel RHD.biohazard píše:asi proto,že LHD u nás neni "nelegální" ?

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
paráda,sem rád že je tady každej ochotnej poradit řícz bez keců okolo jak se věci maj
super forum plný znalců koukam!!!kdyby to pojistit nešlo tak po republice nejezdí tolik praváků...

Jo každej ti tu bude řikat svý know how, aby právákem jezdilo víc lidí a někdo nahoře z "vyšší moci" po tom začal jít
Kdo praváka opravdu chce, tak si to vždycky nějak zařídí a neptá se po fórech různě

Kdo praváka opravdu chce, tak si to vždycky nějak zařídí a neptá se po fórech různě
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
to jo máš recht,nevim co sem já ko...čekal... ptát se na něco na foru,eště na takovymhleTrhyy píše:Jo každej ti tu bude řikat svý know how, aby právákem jezdilo víc lidí a někdo nahoře z "vyšší moci" po tom začal jít![]()

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zamknout smazat....
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
A BAN 

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
zajímavý, že ty máš na tomdle fóru 13 příspěvků a zatím se jenom ptáš, nic nepřinášíš, tak táhni do prdele, když se ti tu nelíbístefkac píše:to jo máš recht,nevim co sem já ko...čekal... ptát se na něco na foru,eště na takovymhleTrhyy píše:Jo každej ti tu bude řikat svý know how, aby právákem jezdilo víc lidí a někdo nahoře z "vyšší moci" po tom začal jít![]()

VW - Very Wonderful
zajímavý spíš je že když sem něco potřeboval na jakymkoli jinym foru tak mi tam aspon zčásti poradili,tady bych se toho nedočkal ani za pytel sraček...
2x ti tady už poradili a potřetí tady v tom témátu, pro tebe možná zčásti. Tak proč tady lžeš?
viewtopic.php?f=33&t=104838&p=1885732#p1885732" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=33&t=107044&p=1918032#p1918032" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=33&t=104838&p=1885732#p1885732" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=33&t=107044&p=1918032#p1918032" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
perfektně mi poradili třeba u toho mbc,když sem to LEHCE přifouknul tak ani ne po měsíci mi na ty s13 zaklepalo na klice a byl sem rád že sem to auto prodal, a to ten motor šlapal krásně pak sem si nechal poradit od chytráku z TF a bylo po srandě ale ty mi na to určitě napíšeš že to je přece moje vina,že nevim co dělam a že o tom vim hovno vidRudi píše:2x ti tady už poradili a potřetí tady v tom témátu, pro tebe možná zčásti. Tak proč tady lžeš?

k tomu všemu nemám, co dodat nežstefkac píše:perfektně mi poradili třeba u toho mbc,když sem to LEHCE přifouknul tak ani ne po měsíci mi na ty s13 zaklepalo na klice a byl sem rád že sem to auto prodal, a to ten motor šlapal krásně pak sem si nechal poradit od chytráku z TF a bylo po srandě ale ty mi na to určitě napíšeš že to je přece moje vina,že nevim co dělam a že o tom vim hovno vidRudi píše:2x ti tady už poradili a potřetí tady v tom témátu, pro tebe možná zčásti. Tak proč tady lžeš?
viewtopic.php?f=33&t=107044&p=1918032#p1918032" onclick="window.open(this.href);return false;to bawo bylo kámošovo to sem pak přestal uplně řešit...už tuhle diskuzi smaž,nebo zamkni prosimtě,dík

VW - Very Wonderful