Výběr tabletu

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
milonovo

Výběr tabletu

Příspěvek od milonovo »

Ahoj,
holka (11) chce k vánocům tablet, nemusí to asi bejt žádná pecka, protože si myslím, že to bude jako se vším, tejden to bude mít denně v ruce a posléze to odloží, ale třeba ne.
Našel jsem tohle
http://www.alza.cz/goclever-tab-t76gpstv-7-d357379.htm" onclick="window.open(this.href);return false; , je někde nějaká výrazně lepší nabídka? Tuším že to bude čína a že z číny to bude asi nejlevnější, nicméně říkal jsem si, že při týhle ceně nebude úspora nijak výrazná a tady bude aspoň záruka.

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr tabletu

Příspěvek od Chamelion »

Zrovna jsem taky sháněl nějakej levnej tablet a na základě kopy recenzí mi vyšel nejlíp čínskej Ainol Novo 7. Má několik různých verzí, které se liší krapet v rozlišení a kapacitě, nicméně všechny nabízí celkem slušnou muziku pro nenáročnýho uživatele za pár korun 8)

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Přesně jak píše Cham, Ainol novo 7. Konkrétně za stejnou cenovku jako ten GoClever se prodává model MARS.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 3IZ1U81NXD" onclick="window.open(this.href);return false;

Oproti tomu GoCleveru má větší pamět, lepší displej, větší kapacitu baterky a o trochu lepší procesor.
KEHO rennsport

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Me by natom teda zasadne vadilo, ze to nema zadnej mobilni net. Abych musel behat furt nekam za wifinou... Nehlede nato ze bez toho je to treba v aute uplne nanic.
babyCupra

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Tak me osobne vic nez ten mobilni net by vadilo rozliseni, precejen 1024x600 to je na dnesni dobu hooodne malo.

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Počítám, že těch 7 let, než bude moct řídit to bez toho přežije :D A díky za tip 8) Nicméně mám USB modem a internet na cesty kterej nevyužívám, to k tomu nejde připojit?

mildatuning
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mildatuning »

http://www.vodafone.cz/tablety/?carouse ... ce=desktop" onclick="window.open(this.href);return false;
( Vodafon smart tab, lze koupit na každé pobočce Vodafon i bez tarifu, levnějčí a přitom kvalita nebude tak hrozná )

http://www.mobilmania.cz/Katalog-tablet ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
(katalog tabletů, recenze, testy apod)

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Já teda nevim, ale vybírá se tady tablet pro 11. letou holku, navíc rozlišení 1024x600 při 7" displeji není vůbec marný. Plno lidí má na doma ještě na 19" 1280x1024 :roll:

Za 3 000 je ten Ainol novo perfektní a za stejnou cenu bude jenom těžko hledat konkurenci :wink:
KEHO rennsport

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

Google Nexus 7

- vyrobce ASUS
- konecne ceska distribuce
- super cena
- 4jadro (tegra 3)
- ISP obrazovka
- 1280x800
- android 4.1 jelly bean
- 1GB ram

tenhle tablet bude svou vybavou stihat jeste dlouho vsechno. Jinak me se ted do ruky taky dostal "cisnkej" tablet (1ghz,1gb ram, 4.0.3 ICS, ISP displej, HDMI, externi 3G, ...) a musim rict, ze jsem mile prekvapenej jak to funguje, takze toho Ainola bych se nebal. 8)
Stilyng objemem nenahradýš

Kód: Vybrat vše

www.strasse.cz - oblečení s autotématikou

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

k čemu je tablet, kterej vydrží rok? :D
...

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Víc než tu trojku za to dávat nechci, koukal jsem na alzu, protože je to myslím relativně důvěryhodnej obchod a šlo mi jen o to, jestli se za ty prachy nedá koupit něco lepšího.
Jord: No pokud je to jak říkáš, tak třeba k tomu, že budeš mít každej rok novej :D

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Kdyz tak vidim tema, klidne bych nabidl svuj tablet. Prestigio Multipad PMP3074B kupovanej pred rokem v Makru, proti prvoplanu pouzitej jen parkrat a to jen tak z nouze pred spanim. Je v nem akualizovanej Android a navic pametovka. Baleni vcetne krabice a peknyho pouzdra a la Ferrari (cerveno-cerny). Kdyz mi za nej nekdo da aspon litr, tak by to i slo.

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Nechce se mi zbytecne zakladat kvuli tomu novy tema, ale jaky je dobry prohlizec na AD 4 tablet ? Na mobilu jsem vzdy pouzival - skyfire , operu. Tady mi vubec skyfire nejde. :(

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Tak holce ten číňan funguje v pohodě, teď koukám po něčem sám.
Požadavky-spíš menší(chci to do auta místo navi, mám tam takovej homemade držák vedle volantu, nevadí ve výhledu a je po ruce,ale nic o moc většího tam nedám), aby na tom v pohodě chodila navigace, TV a šla tam dát simka s internetem, nejsem nějak posedlej kvalitou obrazu atd, cena taky kolem trojky, max asi 5.
Díky za případný tipy.

SubTera

Příspěvek od SubTera »

3G tablety do 5000,- nejsou zadna vyhra, na druhou stranu tesne po teto hranici je Samsung za docela adekvatni cenu 8)

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 8GB 3G
http://www.smarty.cz/Samsung-Galaxy-Tab ... 43/Produkt

phaeton_esc

Příspěvek od phaeton_esc »

Lukinho píše:Nechce se mi zbytecne zakladat kvuli tomu novy tema, ale jaky je dobry prohlizec na AD 4 tablet ? Na mobilu jsem vzdy pouzival - skyfire , operu. Tady mi vubec skyfire nejde. :(
Chrome
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Chrome mam na pc, ale vubec mi na tabletu nesedi. :(

FF me ocekavani docela dost splnuje, ale za to je zas nehorazne zasekana. :roll:

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“