měl jsem 20 piv a byl jsem totálně vožralej vole, úplně mega maximálně...
je to to, co má být v tomhle dalším super tématu? o to přeci jde, že se tady budou lidi vychvalovat, kolik kdo co vypil a co všechno stihl udělat za jeden večer
Nažral jsem se tolik, že jsem dneska nepotřeboval snídani ani oběd a možná ani večeři a prohrál jsem všechny hry co se hrály.... fajn večer
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ačkoli jsem nechlastal, tak jsem se naopak nějak přecpal, že mi je z jídla na bla... ještě teď
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
nerozváděj prosím která část konkrétně nefunguje jak by měla
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
do 10ti u nas byli kamosky s deckem, pak sli dom, zena sla taky spat. cumel sem do pulnoci na czech made man. o pulnoci sem sel na balkon koukat jak mi curaci hazej rachejtle z balkonu na auto. parkrat si zarval do kretenu. v pul1 sem sel spat. u toho sem cumel do TF a popijel Cuba Libre. jsem spokojen, po letech konecne klidny silvestr
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
docela klid po tom cestování se uplně zapomělo na tuten supr drink
zaželezobetonovaný rumburak.
Nejdřív si namícháme rumburak => rum a borovička. Potom si do druhé skleničky namícháme beton => becherovka a tonik. Následně si do další skleničky vyrobíme železo, tj. z latinského názvu ferum=> fernet a rum.
Nakonec smícháme beton se železem a do toho vložíme rumburak.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BIGPAPA píše:docela klid po tom cestování se uplně zapomělo na tuten supr drink
zaželezobetonovaný rumburak.
Nejdřív si namícháme rumburak => rum a borovička. Potom si do druhé skleničky namícháme beton => becherovka a tonik. Následně si do další skleničky vyrobíme železo, tj. z latinského názvu ferum=> fernet a rum.
Nakonec smícháme beton se železem a do toho vložíme rumburak.
Tyvole, železobeton.... z toho musí pak být luxusní zácpa nebo spíš naopak
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro