Jo je to něk tak.ALe myslim že sou 2 verze.Protože na tu s 27kw neni řidičák od 16.A někde sem viděl RS s 9kw (myslím) a bylo u toho napsáno že je od 16.EU_CZE_KILLER píše:k cemuz dodavam ze RSka maj na me brutalne vic vykonu snad kolik ze to je videl sem v serii 27 kW? myslimLobo píše:nedalo, je uplne jinak koncipovanej ram akorad motor ROTAX je mirne upravenej...a nepys stemy hrubkamy!!!
No to jo ale pro ty co tomu tak nerozumí ( jako třeba já).Je to novej modelLobo píše:nedalo, je uplne jinak koncipovanej ram akorad motor ROTAX je mirne upravenej...a nepys stemy hrubkamy!!!
qwer píše:No to jo ale pro ty co tomu tak nerozumí ( jako třeba já).Je to novej modelLobo píše:nedalo, je uplne jinak koncipovanej ram akorad motor ROTAX je mirne upravenej...a nepys stemy hrubkamy!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ne já vim že je to RS ale nějak se o to nezajímam protože jí stejně tet nebudu kupuvat tak mi to je jedno![]()
![]()
![]()
![]()
EU_CZE_KILLER píše:qwer píše:No to jo ale pro ty co tomu tak nerozumí ( jako třeba já).Je to novej modelLobo píše:nedalo, je uplne jinak koncipovanej ram akorad motor ROTAX je mirne upravenej...a nepys stemy hrubkamy!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ne já vim že je to RS ale nějak se o to nezajímam protože jí stejně tet nebudu kupuvat tak mi to je jedno![]()
![]()
![]()
![]()
Ale ty co maj 27 kW (cet si to dobre) tak maji stejne vetsino v technicaku psano 11kW a nebo jeste min protoze jsou odskrceny z tech slabejch. Kdyz sem kupoval motorku ja (před 2 roky) tak sem na motorku ktera mela tech 27 kW(nebo samozrejme i jiny cislo) v TP narazil snad jen jednouqwer píše:Jo je to něk tak.ALe myslim že sou 2 verze.Protože na tu s 27kw neni řidičák od 16.A někde sem viděl RS s 9kw (myslím) a bylo u toho napsáno že je od 16.EU_CZE_KILLER píše:k cemuz dodavam ze RSka maj na me brutalne vic vykonu snad kolik ze to je videl sem v serii 27 kW? myslimLobo píše:nedalo, je uplne jinak koncipovanej ram akorad motor ROTAX je mirne upravenej...a nepys stemy hrubkamy!!!
Možná že to neni pravda ale takhle sem to někde čet