přihlášení auta DOVOZ
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
přihlášení auta DOVOZ
Ahoj, Mám koupené auto s německým TP, k tomu mám i plnou moc od původního majitele ( na vydání cz TP ) takže stačí zajít na úřad s původním TP a plnou mocí a udělají mi nový cz techničák ? Auto má i dovozovou technickou.
Naposledy upravil(a) jandist dne 24 dub 2013 23:01, celkem upraveno 1 x.
VW Passat 3B5 1.9 TDI 85 kW + Chip
Re: přihlášení auta
jo
plnou moc ani nepotřebuješ, jen kupní smlouvu, dovozovou technickou a zelenou kartu
plnou moc ani nepotřebuješ, jen kupní smlouvu, dovozovou technickou a zelenou kartu
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Re: přihlášení auta
Dovozová technická je na původního majitele který auto dovezl z Německa a následně tady prodával, tudíž proto mám plnou moc, vzhledem k tomu, že je z Plzně tak já musím taky na Plzeňský úřad ? nebo můžu podat žádost o vydání čistopisu i v Klatovech ?
Re: přihlášení auta DOVOZ
plná moc nevim, ale spíš budou chtít vidět asi kupku a možná bude potřeba i evidenčka na tvoje jméno, pak ti vydaj doklady i u tebe
nechápu, proč to dotyčnej už neprodával i s českým TP?

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- twingo.driver
Jandist: Tys koupil tu zkorodovanou Octu od Krse? 

SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
kupní smlouvu nepotřebuješ, stačí německý tp, dovozovou stk (pokud není na tebe, tak asi evidenčku) a pojistku
Nene, oktávku ne
díky už mám skoro vše zařízené 

Pánové, měl bych dotaz
Dovezl jsem auto z Německa, ale nechci ho úplně dohlašovat (bude se prodávat). Potřeboval bych jen čistopis.
Takže udělám dovozovou technickou, emise a ....?
Omlouvám se, pokud to tu někde je, ale všude jsem našel jen to, jak auto dohlásit úplně
.
Díky moc.

Dovezl jsem auto z Německa, ale nechci ho úplně dohlašovat (bude se prodávat). Potřeboval bych jen čistopis.
Takže udělám dovozovou technickou, emise a ....?
Omlouvám se, pokud to tu někde je, ale všude jsem našel jen to, jak auto dohlásit úplně

Díky moc.
Přihlásíš to na čistopis... Nic složitého... Vyplníš formulář a nebudeš to dohlašovat, na každym magistrátě ti řeknou jakej formulář máš vyplnit...
http://www.spz-help.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)
Nemá tu někdo zkušenosti s dovozem auta ze Slovenska? Předpokládám, že majitel na Slovensku musí auto odhlásit pro export, že? Převozní značky by se měly dát normálně koupit někde u nich na úřadě. Ale nevím, jak je to třeba s povinným ručením. Pro převoz nějaké potřebuji a to se zakládá u nás nebo u nějaké pojišťovny tam?
Přihlášení Focuse ST170 předpokládám nebude problém, ten globální homologaci splňovat snad bude, ne? Možná je to hloupý dotaz, ale s dovozem auta ze zahraničí nemám zkušenosti
Přihlášení Focuse ST170 předpokládám nebude problém, ten globální homologaci splňovat snad bude, ne? Možná je to hloupý dotaz, ale s dovozem auta ze zahraničí nemám zkušenosti

http://www.minv.sk/?odhlasenie-vozidla-do-zahranicia" onclick="window.open(this.href);return false;
odtah od 7kč/km 731810210