Opel Omega C 3.0l /ztrácí se voda
Moderátor: Idaho
Opel Omega C 3.0l /ztrácí se voda
Zdravím,
v expanzní nádobě u Opel omega 3.Ol mi klesá voda. Zjistil jsem vodu pod kobercem u řidiče. V Omě je namontovaný offiko plyn. Napojení ohřevu směšovače z topného okruhu je v pořádku. Zvažuji odpojení přívodních hadic do výměníku topení,jejich proklemování a sledovat,zda voda stále ubývá. Olejové víčko je bez emulze.Voda je na podlaze jenom na straně řidiče.
Poradte někdo prosím . Dík Jerry
v expanzní nádobě u Opel omega 3.Ol mi klesá voda. Zjistil jsem vodu pod kobercem u řidiče. V Omě je namontovaný offiko plyn. Napojení ohřevu směšovače z topného okruhu je v pořádku. Zvažuji odpojení přívodních hadic do výměníku topení,jejich proklemování a sledovat,zda voda stále ubývá. Olejové víčko je bez emulze.Voda je na podlaze jenom na straně řidiče.
Poradte někdo prosím . Dík Jerry
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Omega C 3.0l /ztrácí se voda
Voda na podlaze řidiče je často z důvodu vypadlé odtokové hadice z výparníku klimatizace. Zjistíš to tak, že když po delší cestě s klimou zůstane auto stát na místě, musí být pod ním 2 loužičky. Zhruba v místě středového panelu (rádia), pokud nebudou je vypadlá ta odtoková hadice a teče to dovnitř.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Ahoj,
moc moc děkuji za podnět, ale mě ubývá voda v expanzní nádobě a klima s tím přece nemá nic společného ne? To je jenom kondenzát. Jednou ,za tři dny dolévám cca 1/2 l vody do expanzní nádoby.
A kde se prosím nachází ta hadička od klimy.
Dík moc. Jerry
moc moc děkuji za podnět, ale mě ubývá voda v expanzní nádobě a klima s tím přece nemá nic společného ne? To je jenom kondenzát. Jednou ,za tři dny dolévám cca 1/2 l vody do expanzní nádoby.
A kde se prosím nachází ta hadička od klimy.
Dík moc. Jerry
by mohlo bejt někde od topení
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
rudi to vyhral mas praskle topeni
, preji hodne stesti s vyndavani palubni desky, ja jsem zvedavej kdy tohle ceka me, kamos me nedavno strasil ze to mam jeste puvodni ze se to moc casto nevidi 
edit: aha pockat na strane ridice? tam se teoreticky nema skoro jak dostat, u spojezdce je na 100% sucho? pod autem nejsou louze? a kdyz udelas to ze otevres (bacha na ruce) pri zahratem motoru expansku (vrati se zpet nebo ne)?

edit: aha pockat na strane ridice? tam se teoreticky nema skoro jak dostat, u spojezdce je na 100% sucho? pod autem nejsou louze? a kdyz udelas to ze otevres (bacha na ruce) pri zahratem motoru expansku (vrati se zpet nebo ne)?
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jerryT: Já to psal tak, jako že to voda u řidiče nemusí mít nutně souvislost s tím ubýváním vody v chladícím okruhu.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Ahoj,
dík za odpověd, pod autem je sucho, u spolujezdce také a expanzku otevřu opatrně v sobotu a dám vědět.
Jěště jednou dík.
Jerry
dík za odpověd, pod autem je sucho, u spolujezdce také a expanzku otevřu opatrně v sobotu a dám vědět.
Jěště jednou dík.
Jerry
Rudi píše:by mohlo bejt někde od topení
m.artty
sorry,já to nemyslel nějak špatně,asi jsem to blbě napsal.
Uvidím v sobotu.
dík za radu. Jerry
sorry,já to nemyslel nějak špatně,asi jsem to blbě napsal.
Uvidím v sobotu.
dík za radu. Jerry
m.artty píše:jerryT: Já to psal tak, jako že to voda u řidiče nemusí mít nutně souvislost s tím ubýváním vody v chladícím okruhu.
Rudi/
Dík za radu podívám se.
Dík za radu podívám se.
Rudi píše:by mohlo bejt někde od topení
Ted bych kecal ,ale u nejakyho opla jsme menili topeni bez demontaze palubky snad to bylo ve stredovem sloupku mezi nohama uplne easy . Tak doufej ze to byla omega 

stavitelné podvozky www.DGR-PODVOZKY.cz
DOVOZ-ODTAH-OPRAVY aut
DOVOZ-ODTAH-OPRAVY aut
ne omega to nebyla, 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI