Problém se zrušením auta

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Wilzn

Problém se zrušením auta

Příspěvek od Wilzn »

Ahoj všichni,
potřeboval bych poradit. Dneska jsem ekologicky zlikvidoval auto svého táty ,dostal jsem do ruky potvrzení +SPZ .
Hned jsem se stavil na DI že to dotáhnu z jedný vody na čisto ,ale bác :nono: paní na DI mi sdělila že mám velký problém. V TP je větička že majitelem je leasingová společnost GMAC a že bez jejich ověřeného souhlasu nelze auto zrušit. Další bomba je že leasingovka je v likvidaci a nedaří se mi se s nikým spojit ,obvolal jsem i aaa auto kde jsem dostal zaručeně hluchý číslo na pána který to prý vyřizuje .Otec auto koupil na leasing v roce 2002 po doplacení v 7/2006 přišel dopis o doplacení a převodu práv majitele,který rodiče založili a žili v domění že je vše OK .Realita je jiná a zákony jsou přesně postavené jednostraně ve prospěch systému .Dá se s tím něco dělat? :? Díky za Vaše odpovědi.

Joyride

Re: Problém se zrušením auta

Příspěvek od Joyride »

Jedině dohledat ten dokument, který tvoje rodiče "založili"...

Wilzn

Příspěvek od Wilzn »

Joyride píše:Jedině dohledat ten dokument, který tvoje rodiče "založili"...
No to není problém ten dokument mám ,ale paní se odvolává na ověření a to nesmí být dle zákona starší 14 dnů .Normálně s toho hořím

Lamik

Příspěvek od Lamik »

Blbost. Ten papir ji musi stacit. My taky resili prevod firemniho transita po 5ti letech ... Sluzebak a nikoho to nenapadlo :D
Jsem to já jak zamlada :) Vaše L.A.M.A.

paca

Příspěvek od paca »

no správně by se měl udělat přepis na taťku, ale bez evidenčky to asi nepude :D a dle mě s tím už ta leasingova nemá nic společného, oni Vám poslali potvrzení že je to vaše, takže chybu jste tenkrát udělali vy že jste to nepřepsali :wink:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“