17" Kola v TP

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
David Landa

17" Kola v TP

Příspěvek od David Landa »

Ahoj vsem :)

Prosim pomoc.. potreboval bych do TP dostat kola, ktere tam nemam .. mam honda civic 2003 1,6 a v TP mam pouze 16" ale ja mam 17", ktere nejsou nove, takze nemam ani tu kartu, abych si to mohl nechat tam dopsat. Budu rád za kazdou radu, jakym zpusobem bych to tam mohl doplnit... ikdyby to melo neco stat.. dik za odpovedi rady a tipy David

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Re: 17" Kola v TP

Příspěvek od honza 2.0 16v »

co je to za kola?
..určitě na nich je KBA číslo (pokud to nejsou OE kola), podle kterýho dohledáš osvědčení na základě kterýho to lez dopsat..

zažívám něco podobnýho..chci zapsat OE 16" kola ze silnější motorizace do TP a jelikož jsou OE, není k nim žádnej typovej list, takže čekám na vyjádření výrobce auat, což je pak jediná šanc ekrom individuálního schvalovacího procesu přes Dekru...

předtím jsme kontaktoval německou TUV zda nemaj osvědčení - a ti mě nasměřovali na výrobce (Speedline, součást koncernu Ronal)...V ronalu/Speedlinu můj dotaz šel asi přes 12 lidí až skončil v Itálii u manažera technickýho vývoje, kterej mi odpověděl, že typovej list pro OE kola nemaj.. takže budu čekat cca 4 tejdny až proběhne proces u automobilky kde mam dle slov technika šanci 50/50

bembas

Re: 17" Kola v TP

Příspěvek od bembas »

Koupit typák na podobné kola (et a šířka disku),známý na stk a je to,dělal jsem to minulý týden na svou oktu na kterou jsem dal origo 17 kola z fabie 2 RS
VW sharan 1.9 Tdi 125 kw
Opravy turbodmychadel a vstřikovačů,nabídka hybridních turbodmychadel,chiptuning,tel. 775 301860

Odpovědět

Zpět na „Pokec“