Zdravím,
prosím o info, kdo bude vědět. Mám postavenou káru na bordel s motokolama nejspíš z Jawy péráka. Jsou tam gumy 3,25-19 a když jsem totálně zpuchřelou pneu sudal, tak jsem pod ní našel duši 3,50-19.
Tak se 1.) chci zeptat, jestli je ten rozměr duše pod tu gumu správnej až ji budu kupovat a 2.) jestli se někomu z vás taková pneu někde neválí, může být úplně bez vzorku, na káru to nevadí.
Nový stojí docela rance a na to, že to potřebuju znova obout na rezavou kárku, to za to nestojí.
Díky moc.

Moto pneu a rozměr duše
Moto pneu a rozměr duše
Citroën-C4 Picasso-1.6 HDi
Mazda-121-1.3
						Mazda-121-1.3
Re: Moto pneu a rozměr duše
Odpovím si sám. 1.) mělo by se jednat rozměr duše 3,25/3,50-19. 2.) Nikdo ze známých nemá a ani tady se nikdo neozval, že by to vytáhl z půdy nebo ze stodoly   sice moc se toho najít nedá ani po netu, ale něco bazarovýho cca za půlku nové ceny se ještě najít dá.
  sice moc se toho najít nedá ani po netu, ale něco bazarovýho cca za půlku nové ceny se ještě najít dá.

sice moc se toho najít nedá ani po netu, ale něco bazarovýho cca za půlku nové ceny se ještě najít dá.
  sice moc se toho najít nedá ani po netu, ale něco bazarovýho cca za půlku nové ceny se ještě najít dá.Citroën-C4 Picasso-1.6 HDi
Mazda-121-1.3
						Mazda-121-1.3