teď na mě nečekaně vybaflo toto:
a nějak se neztotožňuju s tím, že by si Google měl pamatovat co kde hledám...
Předpokládám, že mě to dál nepustí, takže stejně asi na to budu muset kliknout; leda používat jiný vyhledávač.

Mohl by sem někdo plácnout nějaký článek / odkaz na základy zabezpečení soukromí na netu?
Nejsem nějakej pirát (no, to bych se na to vlastně ani neptal
 ), ale nemám za to, že bych měl bejt takto sledován.... i když teda asi léta jsem, jen mi to Google dosud nesdělil
), ale nemám za to, že bych měl bejt takto sledován.... i když teda asi léta jsem, jen mi to Google dosud nesdělil 

máš facebook ? Zkus s někým třeba pořešit něco specifického, plácnu, třeba chladiče Mishimoto, co stoji, kde se dají koupit atd, řeš to jenom v chatu, žádné komentáře atd
 máš facebook ? Zkus s někým třeba pořešit něco specifického, plácnu, třeba chladiče Mishimoto, co stoji, kde se dají koupit atd, řeš to jenom v chatu, žádné komentáře atd  pak ti tady na TF na ně bude tak týden vyskakovat reklama
 pak ti tady na TF na ně bude tak týden vyskakovat reklama  máš pocit, že toho o tobě nevědí dost ? TOhle co chce Google je už jenom banalita..... Navíc banalita, která má praktické využití a celkem se hodí
 máš pocit, že toho o tobě nevědí dost ? TOhle co chce Google je už jenom banalita..... Navíc banalita, která má praktické využití a celkem se hodí