Bych to viděl tak, že jako další věc koupí blow off ventil a namontuje ho na ten dvoulitr co má, "aby věděl jak to bude vypadat až tam bude mít to V8 s turbama"
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
A to neni blbej napad kazdej dame 100 a za chvilku to mame ale chtelo by to narezat pasy aby to bylo jistejsi
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Beaver píše:Bych to viděl tak, že jako další věc koupí blow off ventil a namontuje ho na ten dvoulitr co má, "aby věděl jak to bude vypadat až tam bude mít to V8 s turbama"
Nevím jestli je to pravda, ale ten 2 litr se myslím rozsypal (zadřel?) .
Jinak si myslím, že s cinque bude více srandy a jestli je to za 5 tisíc s LPG, tak není co řešit. Levnější rakev i s kremací v případě nehody za ty prachy neseženeš
To je ovšem zajímavá informace, o kterou se Miguel nějak pozapomněl podělit (za předpokladu, že tomu tak opravdu je). V tom případě je tohle téma ne o výběru auta na zimu, ale nákupu náhrady za zadřené a nepojízdné zelené monstrum A v zásadě bych pochopil, že něco takového by tutlal, protože celou dobu si utahoval z toho, že můj původní motor je přidřený a jak známo, karma je svinstvo
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Hele vzhledem k tomu, že tě tady višchni, Migueli, známe, jak je myslím na místě jedna otázka: Přijde do toho činkve aspoň Busso místo zadních sedaček, ideálně jako rwd? Tady v tom vlákně http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?f=86&t=61709" onclick="window.open(this.href);return false; je to docela slušně rozebraný, kdyby ses chtěl inspirovat...
Já to nějak nechápu... Miguel tvrdil, že já mám těžítko, protože stavím projekt a že on další auto na rozdíl ode mě nepotřebuje, protože má tu zelenou dvakrát nabouranou věc, se kterou bude jezdit celoročně a jakmile bude mít ten bžilion korun co potřebuje, tak se okamžitě zabuduje V8. A najednou má Miguel těžítko a shání nějakou mrdku za pár šupů i když by měl mít připravenou aspoň část bžilionu na swap. A maskuje to za pojem "auto na zimu". Nešlo by třeba naškrábat na ten Hyundai motor piču aby mu to pojišťovna zase vyměnila
tak teď jsem zvědav na místní hrdiny nečekal jsem, že sem miguel dá číslo účtu, ale když už ho dal tak doufám, že nás tady bude průběžně informovat, jak se mu zvětšuje konto
Ja svoje kilo poslal...
Na charitu prispivam casto a dusevne nemocne lidi podporuju
Přílohy
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku