dělá někdo v Alze?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
dělá někdo v Alze?
ahoj potřeboval bych někoho kdo dělá v Alze a měl by chvilku, mám dotaz ohledně pojištění co poskytují jak to funguje
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Re: dělá někdo v Alze?
ja s jejich pojistenim mam zkusenosti, treba byhc taky poradil, ale neni vubec nejjendodussi a nejrychlejsi jim napsat mejl? 

už nemám hnujdaj...
máš pravdu už to neni aktual
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
když už je tu dotaz, tak se taky přidám.....prodává tu někdo elektro? Potřebuju radu ohledně pračky....nevím, jakou vybrat.-(
podmínky....horem plněná, do 10tis...+/- nějaká stovka nehraje roli, co nejlepší poměr prací výkon/odstředění/spotřeba vody/technický provedení samotný pračky a pod.
Díky
podmínky....horem plněná, do 10tis...+/- nějaká stovka nehraje roli, co nejlepší poměr prací výkon/odstředění/spotřeba vody/technický provedení samotný pračky a pod.
Díky
blby je to vrchem plněná... Ale myslím, že s touhle: http://www.brandt.cz/catalog/product/BWT6310E" onclick="window.open(this.href);return false; s cenu se dá celkem dost udělat 

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Asi hloupá otázka, ale pere pračka za 10 - 20tkč lépe než pračka za 5 - 7tkč?
Sám mam doma asi rok starou Indesit za cca 7 a zcela otevřeně nevím, co bych po ní měl chtít více...
Sám mam doma asi rok starou Indesit za cca 7 a zcela otevřeně nevím, co bych po ní měl chtít více...
U praček se spíš platí za životnost, 12 let jsme měli whirlpool, tenkrat kupovany docela draze (tušim kolem 16K), krom filtru s ni nikdy nic nebylo, ted mame doma třetim rokem samsung či co to je a je skoro na odpis (koupena za necelych 8K)HondaMan píše:Asi hloupá otázka, ale pere pračka za 10 - 20tkč lépe než pračka za 5 - 7tkč?
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

to je jako proč jezdit v BMW, když stačí Trabant.....HondaMan píše:Asi hloupá otázka, ale pere pračka za 10 - 20tkč lépe než pračka za 5 - 7tkč?
Já mám Ariston Aqualtis AQXXF 129H, sice jsem slyšel spoustu řečí, že Ariston není zavedená značka a že to po záruce zdechne, ale jede u nás 5-6 let, z toho dva roky s dítětem (kdo má, ten ví, že na pračku je to záhul
) a bez problémů. A to do ní do chuděry ládujeme tvrdou a železitou vodu ze studny (jasně, přidává se samozřejmě i změkčovadlo). Kdo ví, možná štěstí na kus 

Tohle přirovnání IMHO není správné.sedloň píše:to je jako proč jezdit v BMW, když stačí Trabant.....HondaMan píše:Asi hloupá otázka, ale pere pračka za 10 - 20tkč lépe než pračka za 5 - 7tkč?
Pračka "za 5" pere dobře. Pere pračka za 20 4x lépe? Pere vůbec lépe? Vydrží 4x delší dobu? Vydrží vůbec delší dobu?
Když budu hledat rychlý kombík, tak si za 600 mohu koupit OIII RS a za 4x tolik Audi RS6. Službu 4x lepší neudělá, ale vyšší hodnota je tam vidět na první pohled.
Když jsem loni kupoval pračku a sušičku, tak jsem si vybral "to nejlevnější" a jsem spokojený. Stejně jako auto si nekupuji na 20 let, tak ani bílou techniku si na takhle dlouhou dobu nekupuji. A kdyby mi náhodou za 5 let odešla ta současná, tak si jednoduše koupím novou, která bude nová a přinejmenším stejně dobrá jako ta dnes "značková" za 20.