V oku mám teď novou Toyotu C-HR a chtěl bych si jí po mrazech koupit.
Jedná se o tohle přenašedlo

Mohl by mi nějaký znalec Toyoty říct názor.. Co a jak?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Co to má společného s kvalitou? Honda je hybrid?pufko píše:Nezmyselne drahé, za smiešny príplatok si človek kúpi trerbárs Hondu CR-V
KRA píše:Ahoj, zajímalo by mě názory celkově na novější Toyoty. (Nemám absolutně zkušenost)
Mohl by mi nějaký znalec Toyoty říct názor.. Co a jak?
Goldies : odcituj mi presne tú časť príspevku kde autor vraví o hybridnej verzii, niekedy by bolo lepšie keby mlčali ludia ako tyGoldies píše:Co to má společného s kvalitou? Honda je hybrid?pufko píše:Nezmyselne drahé, za smiešny príplatok si človek kúpi trerbárs Hondu CR-V
Kdy uz pochopíš ze když k tomu nemas co rict tak mas mlcet...
Ocituj mi kde autor pise ze chce Vitaru, CR-V pripadne kde se pta jake jine auto koupit... Pokud dobre vidim mpta se na kvalitu soucasny vozu Toyota...pufko píše:KRA píše:Ahoj, zajímalo by mě názory celkově na novější Toyoty. (Nemám absolutně zkušenost)
Mohl by mi nějaký znalec Toyoty říct názor.. Co a jak?Goldies : odcituj mi presne tú časť príspevku kde autor vraví o hybridnej verzii, niekedy by bolo lepšie keby mlčali ludia ako tyGoldies píše:Co to má společného s kvalitou? Honda je hybrid?pufko píše:Nezmyselne drahé, za smiešny príplatok si človek kúpi trerbárs Hondu CR-V
Kdy uz pochopíš ze když k tomu nemas co rict tak mas mlcet...
Možno ti uniklo ale Toyota C-HR nie je automaticky Hybrid !!!
Prasknúť za C-HR s 1.2T a druhým stupnom výbavy 534900Kč, tak to niekde pohladám tých pár tisíc a zoberiem CR-V 2.0i Comfort za 579900Kč ktorá je na urovni väčšej RAV4
C-HR Hybrid stojí 629900Kč
U Toyoty C-HR sa momentálne prípláca nemalá suma za NOVINKU
Alebo si zrovna môže kúpiť malú Vitaru a ešte pár tisíc ušetrí
EDIT: C-HR a JUKE... Ako by som to povedal, C-HR si kúpi pár ludí a bude koniec rozprávky, presne ako tomu je u JUKE, na to kolko rokov sa to predáva to človek stretne na ceste asi tak často ako Ferrari. Budú to mať len ludia čo sa im to páči, ostatný sa uspokoja s iným malým SUV ako Vitara, Opel Mokka, Renault Captur, ktoré sú lacnejšie kludne o 100tkč
Ve skutečnosti ten motor jezdí už od roku 2015, takže nějaké zkušenosti s tím už jsou. Dává se do Aurisu. Historicky má Toyota v portfoliu velké množství turbomotorů, takže věřím, že vyvinout nový není takový problémpufko píše:Toyotácky 1.2T je novinka, skúsenosti z dlhodobého hladiska NULA
Tak to meni celou situaciBeaver píše:Nicméně, AWD v nabídce má taky.
teba štve že si ju može narozdiel od teba kupiť drahšiu o tych 100 litrov, čopufko píše:To čo som napísal nie sú sračky ale fakty. To auto nemusím vlastniť, nemusím si ho vyskúšať aby som si vedel porovnať cenník, alebo aby som vedel že dlhodobé skúsenosti s novou 1.2T nie sú žiadne
Nikde som nepísal čo by som si kúpil ja, ale čo si kupujú ludia, lebo jednoducho cena
A ked už si spomenul ten Auris Hybrid tak aj ten je o 100tkč lacnejší ako novinka C-HR. Jednoducho v tomto momente je C-HR silno predražené
To neni az tak spatne, ale ja si spis predstavoval nejaky N/A V8 (anebo aspon V6) v oblasti okolo 300HPLibor12 píše:V US máte na výběr 1,2 turbo 85kW,1.8 hybrid 90kW a 2.0 109kW. Hybrid může dosahovat po upravě až 133kW.