Zbavení se autovraku v ulici
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Zbavení se autovraku v ulici
Ahoj,
u nás v ulici cca 3 roky stojí bez hnutí nějaká už dost´sešlá felda. Bohužel se už neodtahuje při čištění ulic, takže chci někaḿ nahlásit, aby to odtáhli na vrakáč. No četl jsem, že teď se toto na obci řeší poměrně dlouho,́ že dřív to bylo podstatně jednodušší. Lze to nějak urychlit? (Zapalovat to ale nehodlám:-)→́
u nás v ulici cca 3 roky stojí bez hnutí nějaká už dost´sešlá felda. Bohužel se už neodtahuje při čištění ulic, takže chci někaḿ nahlásit, aby to odtáhli na vrakáč. No četl jsem, že teď se toto na obci řeší poměrně dlouho,́ že dřív to bylo podstatně jednodušší. Lze to nějak urychlit? (Zapalovat to ale nehodlám:-)→́
MSG
Re: Zbavení se autovraku v ulici
Stačí z ní "nějak" učinit překážku silničního provozu a uvidíš, jak se to hned vyřeší
Skrz požadavek na úřady se zřejmě nedočkáš.

www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
Sundej značky, pokud nějaký má.
-
Myslim ze pomuze pod ten vrak neco vylejt a zavolat ze unikaji provozni kapaliny. Pak by meli mit dva mesice na odstraneni, snad...
RWD Suzuki Baleno hatch MSQ ecu
Vyroba Wideband Lambda 4.9 budiku, viz sekce prodej nebo PM
Vyroba Wideband Lambda 4.9 budiku, viz sekce prodej nebo PM
U nás stačilo zavolat na MP s tím, že nemá STK, nehýbe se a zbytečně zabírá místo.
Přijela MP, nafotila, zavolala odtahovku. V ten moment se našla majitelka s tím, že auto zůstane tady a podobné kecy.
Na to se jí strážník zeptal, jestli je auto pojízdné a jestli to může teď na místě dokázat. Nestalo se tak a auto už je cca rok pryč
Přijela MP, nafotila, zavolala odtahovku. V ten moment se našla majitelka s tím, že auto zůstane tady a podobné kecy.
Na to se jí strážník zeptal, jestli je auto pojízdné a jestli to může teď na místě dokázat. Nestalo se tak a auto už je cca rok pryč

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Překážka v provozu - hm, to bych´se do něj musel dostat a odbrzdit. No, můžu ještě zkusit přetlačit ručku a odlačit ho do vozovky.
Značky ještě má, to by šlo.
S tím olejem mě to napadlo taky, resp. jsem to někde četl. Trochu polejt pod ním ... no a pak volat (ṕsát) kam? Hasiči řešej tyhle úniky, ne?
Asi dneska prubnu to odtlačení.... a pak se uvidí.
Značky ještě má, to by šlo.
S tím olejem mě to napadlo taky, resp. jsem to někde četl. Trochu polejt pod ním ... no a pak volat (ṕsát) kam? Hasiči řešej tyhle úniky, ne?
Asi dneska prubnu to odtlačení.... a pak se uvidí.
MSG
- LiberaleMiguel
Základ je zbavit to značek
pak to nahlásit na cajty a ono se to už bude hýbat 

stačí lano (kurtu), popotáhnout metr do vozovky a oni si to sami benga odvezou
odtah od 7kč/km 731810210
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
at je ten olej vyjetej... 

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Taky nejsem zastáncem dlouhodobě "parkujících" aut a tím pádem i zabírajících kolikrát přeplněných parkovišť, ale abych z toho rval značky 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- LiberaleMiguel
remix: A co s tím jiného, když ostatní kvůli takovým debilům musí parkovat pomalu na stromech ? Majiteli je to auto očividně u prdele, jen se nechce srát s jeho likvidací.
Osobně mám taky takové auto, ale stojí na velkém parkovišti, kde nikomu nezavází. Na jeho likvidaci se chystám už půl roku.......ale furt tam je
Osobně mám taky takové auto, ale stojí na velkém parkovišti, kde nikomu nezavází. Na jeho likvidaci se chystám už půl roku.......ale furt tam je
Popravdě tady v okolí jsou minimálně tři auta, který stojej nehnutě minimálně tak dva roky. Lidi už jim sundali značky, ale ani to policajty nemotivuje. Vžycky přilepěj papír na okno, ten po chvíli zmizí, takhle je to furt dokola.
Dřív to tu čistili poměrně často a teď to (aspon v Praze) moc neřeší.
Dřív to tu čistili poměrně často a teď to (aspon v Praze) moc neřeší.
Je to svinstvo, ale podle značky je odněkud z Ostravska, takže....

remix píše:Taky nejsem zastáncem dlouhodobě "parkujících" aut a tím pádem i zabírajících kolikrát přeplněných parkovišť, ale abych z toho rval značky
MSG

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Jo, to bude možná ona...
ale ono je to stejné všude, být třeba z Frýdku, tak by mě tam taky nějaký vrak vadil, a s pražskou RZ dvojnásob.
Mít aspoň feldu, hodila by se na díly...

Mít aspoň feldu, hodila by se na díly...
MSG
a jeste jsem tu objevim 406tku
ktera uz neni videt pod nanosem ptacich sracek 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T