Kitování před lakem

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Kitování před lakem

Příspěvek od Georgeos »

Chtěl bych si nechat auto přes zimu nalakovat (jelikož bude odhlášený a bude stejně stát v garáži).Zajímá mě ale, jestli začnu s úpravama už teď (jako třeba zavaření pátých dveří,lehký mračení,překytování a srovnání zadního nárazníku a vůbec všech nerovností .), jestli můžu jezdit s tím odkrytým kite.Resp. jestli to pak ve výsledku nevadí že už budu mít auto nakytovaný ale ještě bez laku.Jestli to třeba nebude sát vodu nebo něco.Budu s tím jezdit skoro až do zimy a dělat postupně podle peněz.Třeba jeden měsíc pátý dveře,další měsíc zakytovat a srovnat nárazník ..............
Naposledy upravil(a) Georgeos dne 17 dub 2005 22:14, celkem upraveno 1 x.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

peugeot_405_extreme
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peugeot_405_extreme »

Georgeos píše:Chtěl bych si nechat auto přes zimu nalakovat (jelikož bude pdhlášený a bude stejně stát v garáži).Zajímá mě ale, jestli začnu s úpravama už teď (jako třeba zavaření pátých dveří,lehký mračení,překytování a srovnání zadního nárazníku a vůbec všech nerovností .), jestli můžu jezdit s tím odkrytým kite.Resp. jestli to pak ve výsledku nevadí že už budu mít auto nakytovaný ale ještě bez laku.Jestli to třeba nebude sát vodu nebo něco
Nejsem profik, ale myslim, ze nic nezkazis nejakou zakladovkou..
:alien: ET4EVER :alien:

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

to mi nikdo jiný neporadí ?

SkejT

Příspěvek od SkejT »

nic tomu nevadi,pokud to budes mit hrubym nebo strednim kitem neni problem.Ale zase to neni na pul roku jezdeni :nono:
Přílohy
- take jsem v kitu
- take jsem v kitu
Resize of P1010003.JPG (114.52 KiB) Zobrazeno 1236 x

chjetjov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chjetjov »

ty hele neni to lepsi odstrojit to auto pred lakem?
Seat Leon Cupra Look... in progress...

SkejT

Příspěvek od SkejT »

samozrejme ze je,ale je to zase otazka financi.Kazdy to musi delat podle toho na co ma.A hlavne jakou kvalitni praci ti na tom udelaji.Ja s kombinaci kvality a penez jsem spokojen.Nemuzu si dovolit nechat nalakovat kazdy dil zvlast

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

To auto zase tolik kilometrů nenajede.Myslel sem že bych ho postupně udělal do zimy (což je nějakých 8 měsíců) s tím že každej měsíc podle peněz udělám něco.Pak bych ho odhlásil,postavil do garáže a tam by stálo až do konce zimy přes kterou bych našetřil na lakýrníka.
Nechci s tím v zimě vyjíždět a protože mám malou garáž a nemám ani COčko tak tpřes zimu neudělám nic.Proto to chci začít dělat teď postupně a přes zimu si našetřit těch cca 30K na lak

SkejT

Příspěvek od SkejT »

jo pokud to mas takhle vymyslene,tak to pujde.Jen ted to kituj jen na hrubo,do jemna to nebude mit smysl.Musel by jsi to delat stejne znovu

obadal.rada
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od obadal.rada »

jsem autolakýrník, nic tomu nevadí
bestak před nástřikem barvy se budou muset všechny kytované mapy dát do tzv. plniče aby neprosvítaly pod barvou, a to se ještě bude přebrušovat, někdo to tak dělá když chce ušetřit nebo nemá co dělat že si to vykytuje a má něco ušetřené

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

vadit by to nemělo...ale jestli to bude stát jen tak venku a bude hodne chladno..tak aby to nezaclo praskat... :?
kazdopadne hned jak udelas nejaky dil,dej to do plniče...ten se stejne na zaver prebrusuje..
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

Smayk

Příspěvek od Smayk »

obadal.rada píše:jsem autolakýrník, nic tomu nevadí
bestak před nástřikem barvy se budou muset všechny kytované mapy dát do tzv. plniče aby neprosvítaly pod barvou, a to se ještě bude přebrušovat, někdo to tak dělá když chce ušetřit nebo nemá co dělat že si to vykytuje a má něco ušetřené
Jak moc jsi zkušenej autolakýrník?
Jakou zrnitostí přebrušuješ plnič?
Stříkáš vícevrstvý laky?
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

obadal.rada
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od obadal.rada »

jsem zkušený lakýrník a navíc dělám i profi airbrush, plnič přebrušuju 220 kolečkem a pak 1200 na metalízu a 800 na barvu, ne vícevrstvé laky nedělám, nikdo to nechce

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

3 roky starej topic :lol:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Smayk

Příspěvek od Smayk »

Myslíš,že jemnějším už to nemá cenu,nechytala by na to taky hůř barva,kdyby to bylo moc hladký?

Co tmely stěrkový(se skelným vláknem),je jasný že čim míň tmelu tim líp,ale někde to hold nepujde,jaký máš s tim zkušenosti,už jsem s tim dělal,ale nevím jak to vypadá po delší době,jak to drží?

Chci si co nejvíc udělat sám a na lak to pak dát nějakýmu profíkovi,tak se chci poradit s lidma co znají ,abych se vyvaroval co nejvíce chyb.

A na to že je to topic z 2005,se navázalo dobře ne? 8)
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“