motor

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
mazda323

motor

Příspěvek od mazda323 »

Řeším problém z motorem :? .Mám mazdu 323 r.v. 1990.Vše je 1,8 16V turbo,ale motor je 1,6 8V. Když jej nastartuju,po 2 - 3 vteřinách chcípne.Pokud ho nastartuju a přidám plyn,chcípne okamžitě.
Zkoušel jsem vyměnit váhu vzduchu,ale tou to neni.Už jsem docela na nervy.Auto jsem dal teď do cajku - nová plechařina,barva,kola,nárazníky a najednou mi nejde motor.
Poku máte nějakou podobnou zkušenost a vyřešili jste to,tak prosím poraďte.
Předem všem děkuji.
P.S. nechci kvůli nejaké pí,,,ině přijít o Momiň!! :vztek:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Že by nedostatečná dodávka paliva ? Možná pumpa kaput, nebo ucpanej palivovej filtr - vycucne to benzín v potrubí a zdechne, pokud přidáš, urychlíš spotřebování paliva. Pumpa bude zřejmě elektrická, takže jakmile zapneš zapalování, něco málo paliva se tam natlačí, ale na provoz to nestačí. Je to teda teorie, ale mohla by to být jedna z možností.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

DoktorF

Příspěvek od DoktorF »

Tohle mi delal Cosworth,kdyz sem mel racing svicky,za studena sem mohl jet jen na volnobeh,ale asi po minute sem mohl pridat plyn a trosku to cukalo,asi po 2 min to bylo Ok.
Audi A8 4.2
Scorpio Cosworth 3.0 4x4 92 Prodano
Capri Cosworth 3.0 V6 78
Taunus MKIV 1,6 Automatic 77 Prodano
Taunus MKIV (brzy2.0 Turbo) 76 Prodano

mazda323

Příspěvek od mazda323 »

Beaver píše:Že by nedostatečná dodávka paliva ? Možná pumpa kaput, nebo ucpanej palivovej filtr - vycucne to benzín v potrubí a zdechne, pokud přidáš, urychlíš spotřebování paliva. Pumpa bude zřejmě elektrická, takže jakmile zapneš zapalování, něco málo paliva se tam natlačí, ale na provoz to nestačí. Je to teda teorie, ale mohla by to být jedna z možností.

Díky.Zřejmě to bude něco s palivem,ale ucpanej filtr to neni,na ten jsem včera koukal.Po filtr palivo jde,ale je možný,že pod malým tlakem.Dnes to rozeberu a podívám se na čerpadlo.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“