Problemy s poklesem vykonu
Problemy s poklesem vykonu
Nazdar lidi, zrovna řešim menší problémek na svý Ibize 1,2i. Zničeho nic mi začal poklesat výkon
. Škube to jako když načerpáte špatnej benzín, ale tim to neni. Zkoušel sem měnit svíčky i s kabelama. Chvilku se to zklidnilo, ale motor ma pořad nějak divnej zvuk i na volnoběh a vypadá to, že čim mám mín benzínu, tim víc to začíná škubat. Nemá s tim někdo z vás zkušenost? 
Taky mam podezreni na palivovy cerpadlo nebo ten ventil, uvidime cim to nakonec bude. Musim to dat do kupy, protoze s tim jezdim kazdej den do prace. A v tom je i nej. potiz na opravy mam jen vikend a to se ne kazdymu chce se mi v tom vrtat. Vedet alespon co to doopravdy je, tak clovek vi i kolik casu mu zabere oprava a muze se z nekym domluvit. Zkratka to neni jednoduchy, ale i tak diky za pomoc.
-
Návštěvník
Re: Problemy s poklesem vykonu
Ja mam to same ale s karburatorom 1.2.
Menil som aj filter, a nic.
Menil som aj filter, a nic.
hele a co voda v nadrzi, tyhle ibizy maji zajimavou vlastnost:
okolo nalejvaciho hrdla do nadrze vedou lanka rucni brzdy, a svete div se - prodrou hrdlo, at je plastovy nebo kovovy p0tom se muze dostat voda do benzinu a nedela to dobre, pozna se to tak, ze kdyz natankujes plnou az naplnis to hrdlo zacneti od nadrze tect benzin
nebo peclive probadat na zvedaku, vetsinou to nejni vubec videt
okolo nalejvaciho hrdla do nadrze vedou lanka rucni brzdy, a svete div se - prodrou hrdlo, at je plastovy nebo kovovy p0tom se muze dostat voda do benzinu a nedela to dobre, pozna se to tak, ze kdyz natankujes plnou az naplnis to hrdlo zacneti od nadrze tect benzin
Asi to nebude Mellodyho případ, ale chtěl jsem vyměnit středový díl vyfuku, páč bylo urezlý to kloubový spojení s katalizátorem!!! Celej výfuk vypadal jinak uplně nádherně, skoro lesklej, ale když jsem ho sundal, taxe rozpadl ve svárech a koncovej tlumič byl vevnitř uplně sežranej a dal se promáčknout rukou!!! Taxem ho vyměnil uplně celej i s katalizátorem vč. lambda sondy, jenom teď nevím, jestli jsem ten ZNATELNEJ NÁRUST VÝKONU zpusobil lambdou, nebo výfukem!!! Ale řek bych, že výfukem!!!
$