Vzpomínky

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Odpovědět
iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Vzpomínky

Příspěvek od iwi »

Jak jsem si to tad yčetl tak jsem zatlačil slzu při vzpomínce na mé Saxo. Koupeno někdy v 97 jako nové auto, 14dní stálo před domem, pod lampou. Jednoho krásného rána jsme zjistili, že ho nějaký nenechavec obešel s otevřenou plechovkou bílé barvy (auto bylo tmavě zelená metalíza). škoda cca. 75k kč.
Po opravě už jsem stával u známého v takovém průjezdu. Bylo to sice z ruky, ale lepší jak venku. Někdo si to vytipoval a loupl se do něj přes trojúhelník v zadních dveřích. Naštěstí tam bylo jen obyč rádio na kazety, ale i tak ho bylo škoda, hlavně se ten blbec špatně trefil a odřel i barvu na dveřích. Policie kupodivu nic nezjistila.
Koupilo se úplně obyč rádio a jezdilo se dál. Měl jsem asi smůlu nebo co a loupli se mi tam znova. tentokrát nevzali kromě kabelky mojí polovičky nic i to obyč rádio tam zůstalo, ale škoda byla promáčklých dveří a zk...veného zámku u spolujezdce. První věc co mi policisti při příjezdu řekli, že mi uloží blokovou pokutu za nesprávné stání. Stačí Vám to?
Napotřetí ani nevím jak se do auta dostali, ale nechali tam i rádio (tentokrát už to byl Panasonic). Jediné co se ztratilo, byla taška s nákupem.
Auto už je prodané, jsem jen zvědav, jetsli ho ta smůla pronásleduje.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Chudinka saxík. Mýho akorát poškrabali kluci ze školy, ale ne moc úmyslně. Naštěstí se to docela dobře rozleštilo, tak je nechám jen zaplatit přední kapotu, tam už se to nerozleští. Jinak snad nic.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

morda

Příspěvek od morda »

Mě zase opilí kámoš,když dával sekyrku do kufru tak s ní ťukl do blatníku a odštípl se mí kus laku. :alkoholic:

Transporter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Transporter »

to je jeste dobry moji ozrali kamosi oba 2 metry a pres 100 kg si lehli na moje auto, jeden byl na prednim skle a kapote druhy na strese a kufru, nastesti bawo ma tvrde plechy :)

morda

Příspěvek od morda »

:smich: Takže báwo to vydrželo,já bych je hnal kance jedny ať se dou válet po Peugeotech. :)

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Mně si taky jeden frajer na Mikuláše dřepnul na haubnu když sem popojížděl okolo bandy spitých lidí. A zařval prej, jedééém. Akorát že mně to naštvalo tak sem tam loupnul za jedna a říkám, tak jedéééém. Rozjel sem se asi na 20 a dupnul na brzdu a frajel udělal krásnou holubičku a letěl po hubě asi 5m před auto. To byla zadek.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

morda

Příspěvek od morda »

:smich: :smich: :smich: chválím

Matesek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matesek »

Georgeos: mazec :-)
Škoda Fabia 1,4 MPI 44kW r.v. 2001
www.skoda-board.net

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Georgeos píše:Mně si taky jeden frajer na Mikuláše dřepnul na haubnu když sem popojížděl okolo bandy spitých lidí. A zařval prej, jedééém. Akorát že mně to naštvalo tak sem tam loupnul za jedna a říkám, tak jedéééém. Rozjel sem se asi na 20 a dupnul na brzdu a frajel udělal krásnou holubičku a letěl po hubě asi 5m před auto. To byla zadek.
:smich:

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

mne aste nic neukradli. zeby to bolo znackou autoradia (polofunkcny SENCOR)? :?: raz nam ale vraj cmajzli kolesa, ked sme mali auto v servise.

PS.: ak mi to autoradio aj niekto ukradne, nebudem proti, aspon ho nebudem musiet vyberat . kazetak tam nieje a pri ovladani hlasitosti chrapci. aj by som poslal foto, ale neviem ci to nebude verejne pohorsenie :smich:

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Zajimavej pribeh
500 0,9T

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Georgeos píše:Mně si taky jeden frajer na Mikuláše dřepnul na haubnu když sem popojížděl okolo bandy spitých lidí. A zařval prej, jedééém. Akorát že mně to naštvalo tak sem tam loupnul za jedna a říkám, tak jedéééém. Rozjel sem se asi na 20 a dupnul na brzdu a frajel udělal krásnou holubičku a letěl po hubě asi 5m před auto. To byla zadek.
LOL :smich2:
500 0,9T

elit

Příspěvek od elit »

D4rkR34p3r: Pane co to mate s hlavou?
sem bitKar

Smithy

Příspěvek od Smithy »

elit píše:D4rkR34p3r: Pane co to mate s hlavou?
Takova mala deformace :lol:
500 0,9T

autickovalady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autickovalady »

Mě vykradli moje milovaný Clio. Měla jsem asi týden nový rádio na MP3 - Sony - vyklápěčku. ale jelikož jsem přespávala u tchýně na vesnici nechala jsem auto i s rádiem jen pod okny ložnice.ALe pravděpodobně jsem měla hezký sen,protože jsem se nevzbudila.Ráno sednu do auta a říkám, sakra tady je zima....nastartuju a najednou jsem si všimla že mám z kaslíku vyházený věci na sedačce, uklidím to, rozjedu se, chci dát volume doprava a v tom rádio nikde. Nějak jsem koukla do zpětnýho zrcátka a zadní okno nikde. Moje okno bylo vyříznutý a opřený o plot. Policajti našli toho zloděje....měl u sebe moje CD i radio který jsem si poznala a vše mi vrátili. Tak toť můj smutný ale vlastně veselý příběh o zlodějích a autech :-)

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

Mě vykradli moje milovaný Clio. Měla jsem asi týden nový rádio na MP3 - Sony - vyklápěčku. ale jelikož jsem přespávala u tchýně na vesnici nechala jsem auto i s rádiem jen pod okny ložnice.ALe pravděpodobně jsem měla hezký sen,protože jsem se nevzbudila.Ráno sednu do auta a říkám, sakra tady je zima....nastartuju a najednou jsem si všimla že mám z kaslíku vyházený věci na sedačce, uklidím to, rozjedu se, chci dát volume doprava a v tom rádio nikde. Nějak jsem koukla do zpětnýho zrcátka a zadní okno nikde. Moje okno bylo vyříznutý a opřený o plot. Policajti našli toho zloděje....měl u sebe moje CD i radio který jsem si poznala a vše mi vrátili. Tak toť můj smutný ale vlastně veselý příběh o zlodějích a autech Smile
tak tomu se rika klika, vetsinou vsechno konci tim, ze prijedou policajti, neco se sepise a pak clovek setri na opravu
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor

Uvidíme co z toho poskládám :)

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“